Ez sem volt egyszerű szülés, de megvan, így még van esélye Évinek az első magyar éremre (ehhez még két meccset kell nyerni).
Ez sem volt egyszerű szülés, de megvan, így még van esélye Évinek az első magyar éremre (ehhez még két meccset kell nyerni).
The Official Website of the Peking 2008 Olympic Games
Érdemes kipróbálni a baloldali menüsor bármelyik elemét. :)
Mekora volt az országúti befutó... váóóóó. Pedig nem is szeretem különösebben a kerékpár versenyeket.
Mekora volt az országúti befutó... váóóóó. Pedig nem is szeretem különösebben a kerékpár versenyeket.
Baló Györgyé az MTV1 vagy miért nem mondják neki hogy kretén? minden bejelentkezésnél elmondja, hogy "tessék!". kifeszít :)
komoly volt a bringás befutó, meg a torna is tetszett. sajnos a judos lány eléggé passzív volt :(
Na én is megnéztem mindent, ahol eddig magyar érdekeltség volt és végre beértem az élő adást.
A kézimeccs nagyon szép volt, az elején azt hittem sima lesz, de aztán mégsem volt annyira az. Szerencsére az a forró olaj okozta sérülés nem tartott ki szombatig.
Cseh Laci vs. Phelps: Hát nem is tudom, nehéz azt hinni, hogy itt meglepetés fog születni. Az előfutamot elnézve szerintem a bronz a realitás...
Én ezüsttel számolok, s valami hihetetlen időre Lacitól!
De ilyen ellenfelekkel a bronz is gyönyörű lenne!
És szerintetek mi a realitás Bodrogitól?
És szerintetek mi a realitás Bodrogitól?