megnyitóból amit láttam az elég ütős volt (bevonulás kimaradt)
arra leszek kíváncsi, hogy júesz meg kínai doppingeset lesz-e, meg úgy összesen mennyi doppingeset lesz.
sztem 5-8 arany a realitás nekünk.
valaki írta, hogy akeleti blokkból mi vagyunk a legjobbak, ez nem meglepő még teljes összesítésben is nagyon jók vagyunk, a miénkhez hasonló lakosságú országokhoz képest meg kiugró.
mondjuk a Baló helyett egy Vitrayt el tudtma volna képzelni kommentátornak ...
Na, a megnyitót nézve eszembe jutottak a nagy budapesti olimpia tervei és egyszerre sírtam és nevettem, hogy ehhez képest mi mit tudnánk összehozni...
A kínai "császár" elhatározta, hogy grandiózust és lenyűgözőt mutat a világnak... Hát, engem lenyűgözött ez a megnyitó...
Baló viszont egy tragédia volt, a magyar sportolónők ruhája is "érdekes" volt...
A koksz pedig az élsportban kőkeményen benne van - hazai sztárjaink is igencsak igénybe veszik a sportorvosok tudását...
Az Eurosportos riporterekről csak annyit, hogy minden anyagot megkapnak a Párizsi központból, tehát nincs szükségük kvázi felkészülésre. Szabó Gáborról (Eurosport) meg annyit, hogy azokról a sportolókról, akikről áradozik a közvetítés alatt, amit kijön a kommentátor állásból, nem feltétlenül a legelismerőbben beszél róluk.
Az viszont, ha tényleg úgy van, ahogy mondod, hogy Szabó Gábor az egyes sportolókat mikrofonon kívül szidja, valóban nagyon sajnálatos :(
hm remélem nem úgy fogok kelni délben, hogy a kézis lányok siralmas szereplésével lesz tele minden...
ill. a mezőnyverseny országúti kerékpárban 1 napos? mert akkor akár arannyal is gazdagodhatunk egyből Bodrogi révén? :)
nah úgy látszik azért behúzzák a lányok :)
30-24. Ide. :)
A lett játékvezetők összes próbálkozása (és a felkészülési meccsek halovány teljesítménye) ellenére a lányok végül hozták a meccset. A mieink közül kiemelhető Vérten (főleg a meccs elején), Tomori, Görbicz (nagyon kellett :) ) és persze PÁLINGER játéka!
Úgy nyertünk, hogy a második félidőben nálunk röpködtek a kettős kiállítások, míg a svédeknél összesen egy 2 perces büntetés volt. Elmaradt kb 3db 7-méteres és visszafújtak 2 szabályos gólunkat. Sebaj, most ez is belefért, remélem a lányok ettől végleg magukra találtak!
Na, behúztuk a kézilabdát és a judos magyar lány 1 perc alatt lenyomta az ellenfelét. Nagy Orsolya 16 közé került a női kardozók közt. Tetszik ez a kezdés :)
Nagyon jók eddig a csajok! Én nagyon bíztam benne, hogy a kézis lányok aklimatizálódnak a rajtra és jól indulnak. Bejött! Jó volt nézni az összeszedett játékot, bár Bojanika már mindent leírt. :)
Nagy Orsi a 4x-es világbajnok francia Touyát verte az első körben 15-13ra, Csernoviczki Évi meg hozta a magyar judósok első ipponját valamivel több, mint egy perc alatt egy brazil lány ellen. Meglepetést szimatolok már az első napon!
Ez viszont most nehéz lesz. :( Egy ötszörös eb-bajnok az ellenfél. (Csernoviczki)
--------------------------------------------------------------------------------
Sajnos nem sikerült a bravúr. :(
MArad a vigaszág. Hajrá Évi!