Wazze kemény ez a tenisz mecs!
Hajrá Ági!
5-5
Nem bírom...
Nem bírom...
Csak véletlenül elírtam, de ha kell magamra vállalom...:-(
Nem tudom miről beszéltek. Nagyon örülök ha az Ági továbbjut, de rettentően passzívan játszik. Szerva katasztrófa, rosszul válassza meg az ütéseket... Mindig a nehezebbiket üti. Amikor agresszívnak kéne lennie nem az, amikor nem kéne meg kockáztat. Az egész meccsről beszélek. Tiszta sor és ezt szerintem ő is tudja, hogy nem játszott jól.....
Ajjjaj, nagy a baj. Megtanult ütni Zsenge Csenge...
Nem a jobb tenisztudás hanem az erősebb mentális felkészültség nyert. Ebben még rengeteget kell az Áginak fejlődnie....
Az Ági ennél sokkal többet tud. A mai meccsén még a normál formáját sem érte el....
Reméljük a párosra össze szedi magát!
Laikusként, is feltünt,hogy nem játszott jól de nagyon kevés olyan sportoló van és lesz \ha egyáltalán volt és lesz\aki minden meccsen max.ot,vagy legalább jót tud hozni. Így van ez pókerben is ,valszeg a legjobb playának is lehetnek bukószériái,mégha mindent is elkövet a sikerért.
Áginak, ma nem ment neki, ez van. Ettől még a MI Ágink marad,és még mindig nagyon büszkék vagyunk rá :)
Mellesleg éljen a civilizált, 21.század!
Válságos, de stabil az állapota annak az amerikai asszonynak, akit szombaton támadott meg Pekingben egy kínai férfi. Barbara Bachmanon nyolcórás műtétet hajtottak végre. Férje, Todd Bachman, szombaton belehalt sérüléseibe. Todd Bachmant - valamint feleségét és tolmácsukat - a játékok megnyitójának másnapján, a főváros turisták által sűrűn látogatott egyik negyedében, az úgynevezett Dobtoronyban késsel támadta meg egy 47 éves férfi. A támadó ezt követően levetette magát a 47 méter magas torony második emeletéről, és szintén meghalt.
Ági nagyon passzívan játszott, totál nem ismertem rá. Nem támadt eleget, rengeteget hibázott, szerintem sem érdemelte meg a győzelmet. Mindenesetre tény ami tény, hogy rendkívül hullámzó a teljesítménye. Egyik tornán szárnyal, a másikon meg úgy játszik, mint ami egy totál amatőrre emlékeztet. Azért hajrá Ági, szedd össze magad a US Openre.
Ez a mai nap meg...na mindegy, inkább ne is beszéljünk róla. Eddigre már kellene lennie vagy két arany érmünknek, nem?
Idézet egy NSO cikkből:
Bocskai József, a pekingi magyar teniszcsapat vezetője is elmondta véleményét: szerinte nem szabad, hogy letörje Ágit a kiesés, sőt erőt kell merítenie a mutatott játékból.
„Természetesen nem örülök a kiesésnek, annak viszont igen, hogy Ági remekül játszott. Ha a következő hónapokban is tartja ezt a színvonalat, akkor eredményes lehet” – mondta Bocskai
Tessék? Ezért jár itt a magyar tenisz....
Még Szávay maga is mondta, hogy túl passzívan játszott....