most nézem kézilabda döntetlen a brazilokkal? háthogy? itt fejeknek kell hullani az olimpia után...
A kínai lány meg breakelőnyben van a döntő setben. :(
Nem alakul túl jól ez az Olimpia magyar szempontból.
Ági a második szetet elveszítette és a harmadikban is elveszítette már az adogatását.... A kínainak nagyobb az akaratereje... De én azért még bízok Ági küzdés tudásában!!!!
A második félidő kb. felét emberhátrányban töltöttük. Tóth kapott 3 kétpercet, ma nem ment neki, azonban a bírók is rásegítettek. Addig állítgattak ki tőlünk, míg mi nem kaptunk egyetlen emberelőnyt sem, amíg meg nem szerezték a brazilok a vezetést. Lépéshiba után adtak meg gólt brazilnak, teljesen egyértelmű emberelőnyöket vettek el tőlünk (pl. letámadtunk volna egy brazil szabálytalanság után, de a brazil nem engedte, hogy elvégezzük a szabadot)
Ez volt a bíró része :P
Az ellenfél kapusa még Pálingernél is jobban védett a második félidőben, emberelőnyben jobban támadtak a brazilok, emberhátrányban pedig jobban védekeztek nálunk. Ma Anitának se mentek a hetesek (volt olyan világverseny, ahol egyetlen hetest hibázott...ma kettőt is)
A másik meglepetés, hogy Dánia is döntetlent játszott Egyiptommal...
Jó lesz ez, hajrá csajok!
(És köszönöm a bwinnek, hogy félidei eredményre nagyobb szorzót adott, mint a végeredményre :))
Nem látom az Áginál az olimpiához illő küzdeni akarást. Egyenlőre nem érdemli meg a továbbjutást.... Rá se ismerek, hol az a küzdeni tudás....
Hajrááááá Ágiiiiiii!!! Gyerünk gyerünk!!!
Ez az!! Go Go Go!!!!
2:3 még mindig break hátrányban, de van remény és fordításban nagy művész az Ági!!!!
Ágikám,szedd össze magad :(
SZÍV! HAHÓ!
túl sokan ülnek majd szerintem, az első magyar gépen :(
Nem vagyok vészmadár,de.. :S
Egyébként, kb. mindenki élete napját fogja ki ellenünk:\
lásd.: Brazilok, meg a kínai csaj....nem lesz sok ilyen meccsük.
Közben azért Cseh Laci hihetetlen eredményt produkált 200 méter pillén, két másodperccel javította meg saját országos csúcsát (mindezt még hazafelé a rádión hallgattam, most már itthon, köszi az eddigi infókat)!!!
Ugyanmá'!!!
Simán meglesz ez. Most már itthon tudok szurkolni, Ági nem veszíthet! Go-go-gooooooooooooooooooo!