Póker Fórum Archívum > Minden más > Minden, ami OLIMPIA

wilddrew
Válasz bojanika kommentjére
2008. aug. 13. 17:51

Persze, hogy néztük. :D
Na, az ilyen meccsek miatt magas nálunk a szívbetegségek aránya... Unblv.

Jó volt hallani a közönség szurkolását - mármint a magyarét, mert valahogy az ellentábort én nem érzékeltem füllel :)

bojanika
Válasz wilddrew kommentjére
2008. aug. 13. 21:52

mit várhatunk a 200 mell és a 200 vegyes döntőjében?

Holnap reggel érdekes kérdésre kapunk választ. Érdeklődve várom, hogy vajon Gyurta Dani délelőtti úszás alkalmával meg tudja-e ismételni (esetleg megjavítani?) a tegnapi produkcióját. Nagyon szurkolok neki, mert azért nem semmi, amin átment Athén óta. Tőle egy kb 2:09:10-es időt várok - sztem ez a realitás. Ez az idő ugyanakkor valószínűleg nem lesz elég a dobogóhoz (bár kérdéses, hogy délelőtt mire képesek az úszók...), ahhoz 2:08.85-ön belül kellene úszni. No, majd meglátjuk. Következzék egy kis statisztika.

A döntősök (az elődöntőben úszott idők alapján; zárójelben az idei legjobb eredményüket tüntettem fel):

Kitadzsima Koszuke - 2:08.61 (OR) - (2:07.51 (WR))
Michael Brown - 2:08.84
Scott Spann - 2:09.08
Brenton Rickard - 2:09.72 - (2:09.51)
Gyurta Dániel - 2:09.73 - (2:08.68)
Loris Facci - 2:09.75 - (2:09.12)
Paolo Bossini - 2:09.95 - (2:08.98)
Hugues Duboscq - 2:09.97 - (2:09.42)
(forrás: NSO és fina.org)

Cseh Laci. Bár a 200 vegyes döntője csak pénteken lesz, íme egy kis esélylatolgatás. Érdekes menet lesz: sztem hárman is 1:56-on belül fognak úszni. Ami ugye nem meglepetés Michael Phelps és Ryan Lochte esetében, hiszen legjobbjuk (mindketten július 3-án, az Omaha-i válogatón úszták) 1:54:80 (WR - Phelps) illetve 1:55:22 (Lochte). Azonban úgy érzem, hogy Laci odaérhet. Laci eddigi legjobbja 1:56:92, mégis: sztem hatalmas egyéni rekordot fog úszni péntek hajnalban. Hogy ez mire lesz elég? Az már nem csak tőle függ, de sztem nagyon fényes lesz az az érem.

bihaimo
2008. aug. 13. 22:54

Remélem igazad lesz! :-)
Szerintem Dani dobgós lesz, második lesz a japán mögött.
Laci megfogja 200 vegyesen Phelps-et, mintha már ma kicsit szuszogott volna az UFO ember a pillangó után... :-)

Argentína
Válasz bihaimo kommentjére
2008. aug. 13. 23:06

Laci 2. lesz, Gyurta meg max 4. sztem...

bojanika
Válasz Argentína kommentjére
2008. aug. 14. 4:18

Szép volt Dani! Hatalmas idő ez! 2:09.22! Váóóóó!
Ha nem a 2-es pályán úszik, akkor sztem megvan az a fránya dobogó.
2:08:90 elég lett volna, de délelőtt az még nagy falat!
Szép volt, ennyi!!!! :)

Az első 5 eredménye:

1. Kitadzsima 2:07.64 (OR)
2. Rickard 2:08.88
3. Dubosq 2:08.94
4. Brown 2:09.03
5. GYURTA Dani 2:09.22

bojanika
2008. aug. 14. 5:55

Undorító ez a birkózás...

Deák-Bárdos azért esik ki, mert az ellenfél kék golyóját 2-szer húzták ki - akciót ugyanakkor egyet sem tudott csinálni (ellenben a magyarral).
Áhhh, ez nem tetszik. A francia csak így nyerhetett, ez hihetetlen...

Bodza18
2008. aug. 14. 5:57

Szó szerint ezt kiabáltam én is a meccs után. "Undorító ez a sport!" Hogy lehet ilyen nyomorék, sportszerűtlen (!!) szabályt bevinni egy sportba???

Demiro
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. aug. 14. 6:11

Hááát igen! Az látszik, hogy a mieink ebben a hihetetlenül passzívvá tett sportban viszonylag akciódúsan birkóznak, de itt a szerencsén van elsősorban a lényeg... És az eddig itt nincs velünk.

andree
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. aug. 14. 6:13

Én is ezen a birkózáson tiltelek, már tegnap óta. Először nem is értettem miért kapott ki a magyar srác. Volt két döntetlen meg egyet hozott 3 pontal, mondom oké ez meg van. Azután látom nyert a másik, aki semmit nem csinált. Ez az idióta szabály a gyenge birkózóknak előnyös. Végigfekszik a meccset és reménykednek, hogy több coinflipet nyernek.

Demiro
Válasz andree kommentjére
2008. aug. 14. 6:18

Én is ezen a birkózáson tiltelek, már tegnap óta. Először nem is értettem miért kapott ki a magyar srác. Volt két döntetlen meg egyet hozott 3 pontal, mondom oké ez meg van. Azután látom nyert a másik, aki semmit nem csinált. Ez az idióta szabály a gyenge birkózóknak előnyös. Végigfekszik a meccset és reménykednek, hogy több coinflipet nyernek.

Ennyi erővel kb. a póker is lehetne olimpiai sport. Tényleg iszonyat bosszantó, hogy a mieink a legtöbbször csinálnak akciót, az ellenfél meg nem, és az ellen megy tovább...

Élő ügyfélszolgálat