Persze, hogy néztük. :D
Na, az ilyen meccsek miatt magas nálunk a szívbetegségek aránya... Unblv.
mit várhatunk a 200 mell és a 200 vegyes döntőjében?
Holnap reggel érdekes kérdésre kapunk választ. Érdeklődve várom, hogy vajon Gyurta Dani délelőtti úszás alkalmával meg tudja-e ismételni (esetleg megjavítani?) a tegnapi produkcióját. Nagyon szurkolok neki, mert azért nem semmi, amin átment Athén óta. Tőle egy kb 2:09:10-es időt várok - sztem ez a realitás. Ez az idő ugyanakkor valószínűleg nem lesz elég a dobogóhoz (bár kérdéses, hogy délelőtt mire képesek az úszók...), ahhoz 2:08.85-ön belül kellene úszni. No, majd meglátjuk. Következzék egy kis statisztika.
A döntősök (az elődöntőben úszott idők alapján; zárójelben az idei legjobb eredményüket tüntettem fel):
Kitadzsima Koszuke - 2:08.61 (OR) - (2:07.51 (WR))
Michael Brown - 2:08.84
Scott Spann - 2:09.08
Brenton Rickard - 2:09.72 - (2:09.51)
Gyurta Dániel - 2:09.73 - (2:08.68)
Loris Facci - 2:09.75 - (2:09.12)
Paolo Bossini - 2:09.95 - (2:08.98)
Hugues Duboscq - 2:09.97 - (2:09.42)
(forrás: NSO és fina.org)
Cseh Laci. Bár a 200 vegyes döntője csak pénteken lesz, íme egy kis esélylatolgatás. Érdekes menet lesz: sztem hárman is 1:56-on belül fognak úszni. Ami ugye nem meglepetés Michael Phelps és Ryan Lochte esetében, hiszen legjobbjuk (mindketten július 3-án, az Omaha-i válogatón úszták) 1:54:80 (WR - Phelps) illetve 1:55:22 (Lochte). Azonban úgy érzem, hogy Laci odaérhet. Laci eddigi legjobbja 1:56:92, mégis: sztem hatalmas egyéni rekordot fog úszni péntek hajnalban. Hogy ez mire lesz elég? Az már nem csak tőle függ, de sztem nagyon fényes lesz az az érem.
Remélem igazad lesz! :-)
Szerintem Dani dobgós lesz, második lesz a japán mögött.
Laci megfogja 200 vegyesen Phelps-et, mintha már ma kicsit szuszogott volna az UFO ember a pillangó után... :-)
Laci 2. lesz, Gyurta meg max 4. sztem...
Szép volt Dani! Hatalmas idő ez! 2:09.22! Váóóóó!
Ha nem a 2-es pályán úszik, akkor sztem megvan az a fránya dobogó.
2:08:90 elég lett volna, de délelőtt az még nagy falat!
Szép volt, ennyi!!!! :)
Az első 5 eredménye:
1. Kitadzsima 2:07.64 (OR)
2. Rickard 2:08.88
3. Dubosq 2:08.94
4. Brown 2:09.03
5. GYURTA Dani 2:09.22
Undorító ez a birkózás...
Deák-Bárdos azért esik ki, mert az ellenfél kék golyóját 2-szer húzták ki - akciót ugyanakkor egyet sem tudott csinálni (ellenben a magyarral).
Áhhh, ez nem tetszik. A francia csak így nyerhetett, ez hihetetlen...
Szó szerint ezt kiabáltam én is a meccs után. "Undorító ez a sport!" Hogy lehet ilyen nyomorék, sportszerűtlen (!!) szabályt bevinni egy sportba???
Hááát igen! Az látszik, hogy a mieink ebben a hihetetlenül passzívvá tett sportban viszonylag akciódúsan birkóznak, de itt a szerencsén van elsősorban a lényeg... És az eddig itt nincs velünk.
Én is ezen a birkózáson tiltelek, már tegnap óta. Először nem is értettem miért kapott ki a magyar srác. Volt két döntetlen meg egyet hozott 3 pontal, mondom oké ez meg van. Azután látom nyert a másik, aki semmit nem csinált. Ez az idióta szabály a gyenge birkózóknak előnyös. Végigfekszik a meccset és reménykednek, hogy több coinflipet nyernek.
Én is ezen a birkózáson tiltelek, már tegnap óta. Először nem is értettem miért kapott ki a magyar srác. Volt két döntetlen meg egyet hozott 3 pontal, mondom oké ez meg van. Azután látom nyert a másik, aki semmit nem csinált. Ez az idióta szabály a gyenge birkózóknak előnyös. Végigfekszik a meccset és reménykednek, hogy több coinflipet nyernek.