Sikerül-e a bravúr Cseh Lacinak?
Holnap hajnalban úszik Laci a 200 vegyes döntőjében. A kérdés a szokásos: meg tudja-e előzni a két fenomént, Michael Phelps-t és Ryan Lochte-t?
Abban - szinte - biztos vagyok, hogy Cseh Laci holnap hatalmas egyéni csúcsot fog úszni, és életében először 1:56.00-n belül fogja teljesíteni a távot. De vajon mennyivel dönti meg egyéni legjobbját? És ez elég lesz-e az 1:54.80-val júliusban VR-ot felállító Phelps, valamint az ezen a versenyen Phelps-szel együtt úszó (és 1:55.22-t teljesítő) Lochte ellen?
Én amondó vagyok, hogy igen!
Phelps sztem most elmarad a VR-tól és 1:55.30 körüli időt úszik, ami elég lesz ugyan Lochte 1:55.90 körüli eredménye ellen, de Lacit nem fogja meg, aki pár századdal előbb csap majd a célba (1:55.24).
Csak egyszer lenne igazam életemben... :D
Micsoda kincstári optimizmus! Úgy legyen!
Huhuhúúúúúúúúúú! 1 század másodpercen múlt az ezüst, hihetetlen!! Szép volt Laci!!!! Ha nem lenne ez a génmanipulált, NASA-s tápokkal kezelt mutáció....
Komolyan mondom megkönnyeztem Cseh Laci 3. olimpiai győzelmét. Merthogy győzelem ez a javából, még ha "csak" ezüstöt adnak érte akkor is.
Haragszunk erre a Phelpsre, kicsit utáljuk amiért verhetetlen, de ha belegondoltok Lacit is utálhatja a világ, mert Phelps mögött mindig ő a második azokban a futamokban ahol elindul, így a többiek a 3. helyért versenyeznek.
SZÉP VOLT, LACI! DE MÉG MILYEN SZÉP!!!
Ez a Phelps egy kibaszott ufó, de azért most látszott hogy kivan.
Gratulálok Laci, leszel még olimpiai bajnok!!!
Most van páston a magyar kardcsapat, csak az a kis probléma hogy Kínát kaptuk.
Huhuhúúúúúúúúúú! 1 század másodpercen múlt az ezüst, hihetetlen!! Szép volt Laci!!!! Ha nem lenne ez a génmanipulált, NASA-s tápokkal kezelt mutáció....
Ez a Phelps egy kibaszott ufó, de azért most látszott hogy kivan.
Gratulálok Laci, leszel még olimpiai bajnok!!!
Most van páston a magyar kardcsapat, csak az a kis probléma hogy Kínát kaptuk.
Ez párbajtőr, nem kard. Szerencsére, mivel a párbajtőrnél van együttes találat. Kardnál együttes esetén a bíró dönt arról, hogy ki kapja a pontot. Na, az lenne szívás Kína ellen.
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Kulcsár még meg is sérül, röhögnék ha a nagy öreg Kovács Iván leiskolázná a kínaiakat.
Kulcsár még meg is sérül, röhögnék ha a nagy öreg Kovács Iván leiskolázná a kínaiakat.