EZaz!!!!!!!!!!!! Megvan, ezt már nem bukjuk el!!!!!!:)
uuuuhh
Kibírhatatlan.... A francna kell ennyire izgalmassá tenni.... 10-9, még egyet lőni kell!!!!
EZaz!!!!!!!!!!!! Megvan, ezt már nem bukjuk el!!!!!!:)
MEGVAAAAAAN. gyönyörűűűűű
Kásás hihetetlen!Az egész CSAPAT hihetetlen! Minden elismerésem! Szép volt!
vasárnap visszavághatunk a szerbeknek az utóbbi évekért :D
legalábbis sztem 99% h lenyomják az usákokat és ráadásul könnyebb mecssük lesz mint nekünk, igaz mi meg többet pihenhetünk pár órával.
Inkább a szerbek, mert az usákok ellen nincs az a bíró, aki nem nekik sípolgatna...
ááááááááááááááááá órisái volt ez a vízilabda .... de ráadásul képzeljétek el hogy én mind ezt edzőteremben néztem rohadt nagy volt amikor egy egy magyar támadásnál ott volt az egész konditerem egy tv-nél ahogy szurkoltunk ahogy szitkozódtunk ha gólt szerzett montenegró ahogy halottuk azokat a hangkot amikor valaki beordibálta hogy hajrá magyarok egy döntetlennél óriási volt de a legnagyobb poén az volt hogy mi a kiszólgáló személyzet is a meccset nézte miközben a pultnál 2métere sor ált:d nagy volt a meccs HAJRÁ MAGYAROK remélem mindenki tudja hogy most triplán kell szurkolni a döntőben a magyaroknak mert a szerbek nagyonjók plusz emlékszenek nagyon az utolsó 2 olimpijára főleg az utolsóra :d amikor egész meccsen csak egyszer vezettünk de nyertünk ráadásul ha most nyerünk olimpia rekordot döntünk ugyanis nem volt még olyan férfi vízilabda csapat aki egymás után 3szor nyert olimpián HAJRÁ MAGYAROK és mindenki szúrkoljon nekik nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg fantasztikus volt a vízilabda csapat! 3 egymást követő olimpián zsinórban döntőbe kerülni nem semmi. Hihetetlen, hogy Kemény Dénes hogy tud belenyúlni sorsdöntő szituációban a fontos meccsekbe az olimpián. Emlékszem, amikor 8 éve behozta Szécsit az elődöntőbe, kivédte a szerbek szemét. Most meg Gergely... Meg ahogy kijátszottuk a végén arra a Kásásra az emberelőnyt, akinek nem igazán ment az egész olimpián... Mindenkit fel lehetne sorolni, hogy mit tett hozzá.
A döntőben az USA jön. Kiváncsi lennék, hogy a szerb közvélemény hogy viszonyul egy 10-5-ös vereséghez az elődöntőben. Azt tudom, hogy a magyar hogy viszonyulna...
Szép volt fiúk!
ááááááááááááááááá órisái volt ez a vízilabda .... de ráadásul képzeljétek el hogy én mind ezt edzőteremben néztem rohadt nagy volt amikor egy egy magyar támadásnál ott volt az egész konditerem egy tv-nél ahogy szurkoltunk ahogy szitkozódtunk ha gólt szerzett montenegró ahogy halottuk azokat a hangkot amikor valaki beordibálta hogy hajrá magyarok egy döntetlennél óriási volt de a legnagyobb poén az volt hogy mi a kiszólgáló személyzet is a meccset nézte miközben a pultnál 2métere sor ált:d nagy volt a meccs HAJRÁ MAGYAROK remélem mindenki tudja hogy most triplán kell szurkolni a döntőben a magyaroknak mert a szerbek nagyonjók plusz emlékszenek nagyon az utolsó 2 olimpijára főleg az utolsóra :d amikor egész meccsen csak egyszer vezettünk de nyertünk ráadásul ha most nyerünk olimpia rekordot döntünk ugyanis nem volt még olyan férfi vízilabda csapat aki egymás után 3szor nyert olimpián HAJRÁ MAGYAROK és mindenki szúrkoljon nekik nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!