Póker Fórum Archívum > Minden más > Minden, ami OLIMPIA

bojanika
Válasz Demiro kommentjére
2008. aug. 22. 15:33

Tényleg fantasztikus volt a vízilabda csapat! 3 egymást követő olimpián zsinórban döntőbe kerülni nem semmi. Hihetetlen, hogy Kemény Dénes hogy tud belenyúlni sorsdöntő szituációban a fontos meccsekbe az olimpián. Emlékszem, amikor 8 éve behozta Szécsit az elődöntőbe, kivédte a szerbek szemét. Most meg Gergely... Meg ahogy kijátszottuk a végén arra a Kásásra az emberelőnyt, akinek nem igazán ment az egész olimpián... Mindenkit fel lehetne sorolni, hogy mit tett hozzá.

A döntőben az USA jön. Kiváncsi lennék, hogy a szerb közvélemény hogy viszonyul egy 10-5-ös vereséghez az elődöntőben. Azt tudom, hogy a magyar hogy viszonyulna...

Szép volt fiúk!

Örülök, hogy az összes balkáni csapat kihullott, mert ugye tőlük tartittunk igazán. DE! Azért, amit az USA csinál ezen az olimpián, az nem semmi! Kicsit tartok tőlük.

Eddigi eredményeik:
USA - Kína 8-4
USA - Olaszország 12-11
USA - Szerbia 2-4
USA - Horvátország 7-5
USA - Németország 8-7

USA - Szerbia 10-5 (elődöntő)

Szóval nem lesz ez azért annyira sima. Remélem a mieink nem veszik félvállról a meccset, bár - mégiscsak egy olimpiai döntőről van/lesz szó!

titcar
Válasz bojanika kommentjére
2008. aug. 22. 15:36

Örülök, hogy az összes balkáni csapat kihullott, mert ugye tőlük tartittunk igazán. DE! Azért, amit az USA csinál ezen az olimpián, az nem semmi! Kicsit tartok tőlük.

Eddigi eredményeik:
USA - Kína 8-4
USA - Olaszország 12-11
USA - Szerbia 2-4
USA - Horvátország 7-5
USA - Németország 8-7

USA - Szerbia 10-5 (elődöntő)

Szóval nem lesz ez azért annyira sima. Remélem a mieink nem veszik félvállról a meccset, bár - mégiscsak egy olimpiai döntőről van/lesz szó!

egy másik fórumra írtam pár perce:
hm mondjuk megnézve az eredményeket az usákok lenyomták a németeket meg az olaszokat 1-1 góllal, mostanában egyik sem mutatott sokat. kínát mindenki nagyon elverte az sem nagy dolog. csoportmeccsek alatt 2-4 a szerbekkel. és a 2 meglepetés eredmény: horvátok 7-5 ill most 10-5. nem kizárt, hogy a horvátok alapból kiengedtek ellenük (súlyos hiba volt, mert így 4 közt sincsenek), szerbeknél meg akadnak sérültek, meg a csoportmeccsek alatt sem játszottak nagyon jól. szóval eddig végülis benne van, bár mindenképp meglepetés.
annyi a lényeg, hogy nem szabad kiengednünk 1 másodpercre sem és akkor nyerünk.

nafaw
Válasz titcar kommentjére
2008. aug. 22. 16:23

Igen hallottam csak közben lement a kedvenc sorozatom a dokik ... mindenkinek nagyon ajánlom egy paródia ami az orvosokról szól vagyis inkább egy kórházról de nagyon szórakoztató a szerbek tényleg nem tolták jól meg voltak sérültjeik is de ha nem engedünk ki a döntőben az amerikai ellen és nem vesszük félválról ezt a döntőt be kell húznunk és örülnünk a legbecsesebb aranyérmünknek ha meg lesz. Egyébként annyira nagy dolgot még nem csináltak az usa-sok ennyire talán a horvát az szép volt de a szerb meccset még nem láttam szóval nem lehet tudni. Lehet azért nyertek mert parádésan játszottak lehet másért. Bár ha vesztünk azért egy második hely is szépen csillog bár az arany az nagyon ott lenne. Majd meglátjuk és még1 HAJRÁ MAGYAROK.:D

Lev729
Válasz nafaw kommentjére
2008. aug. 22. 16:35

Szerintem a szerbek ellen kellene játszanunk a döntőt, mert így rendezetlen marad az elmúlt 4 év számlája...
De majd USA-n bosszút állunk :D
Nekem az is jó :D

zend
Válasz nafaw kommentjére
2008. aug. 22. 16:38

Amcsik ellen nagyon ott kell lenni a topon a csapatnak mert mentálisan nagyon föl tudják őket turbózni.Kemény meccs lesz az biztos.

nafaw
Válasz zend kommentjére
2008. aug. 22. 16:45

Hát igen a magyar csapatsport nagy hiánya az erős lélektan és a motiváció valamint sokszor játszanak fantázia nélkül. Bár ez a meccs most sokkal jobb volt mint a többi az igaz ho elmőlt 4 évben nagyobb tornákon szívtunk a szerbek ellen de ha az uccsó két olimpiára gonodolsz főként az utolsóra akkor nekük kéne elpáholnia minket de ez már nem fog sikerülni:d Láttam egy 5 perces összevágást a usa vs szerb meccsről hát most tényleg nagyon maguk alatt játszottak még az edzőjük is ezt mondta de azért az amerikaiakkal vigyázni kell azért ők is eljutottak ideáig. Szóval csak hajrá és magabiztosan. Hajár magyarok!!!!!!!44

Demiro
Válasz bojanika kommentjére
2008. aug. 22. 17:52

Biztos, hogy nem fogják félvállról venni! Látszik, hogy a srácokat nagyon motiválja egy újabb siker.

Sokat elmond az elődöntőről, hogy 8 játékosunk osztozott a gólokon. Ezen a meccsen és az egész tornán sem lehet 1-2 embert külön kiemelni a csapatból. Valószínűleg az sem véletlen, hogy Kemény Dénes jóval több jó, mint rossz döntést hoz.

Biztos, hogy nem lesz könnyű meccs a döntő. Egyrészt az olimpiai döntők a legtöbb sportágban ritkán szoktak sima meccsek lenni, másrészt jó formában vannak az amerikaiak. Egy dolog, ami problémás lehet. Nehen tudom elképzelni, hogy inkább nekünk fújjanak majd a bírók, mint az amcsiknak. De majd az adott helyzetet kell megoldani és a fiúk nyilván képesek rá!

Ha választani kellett volna, úgy hogy még a balkáni csapatok szerepelnek lehetséges ellenfélként, szerintem korábban is és most is mindenki inkább az amerikaiakat választaná. Kivéve talán Varga Tamást: ő ugyanis azt nyilatkozta még a szerb-amerikai meccs előtt, hogy a szerbeket szeretné. :)

nafaw
Válasz Demiro kommentjére
2008. aug. 22. 18:23

Annyit tegyünk hozzá a nagy amerikai sikerszériához hogy magukhozképest tényleg nagyon jól teljesitettek. Viszont a szerb meccsen is lehetett látni hogy a szerencse is velük volt. Jó lenne ha elentétben az elődöntővel a szerencse és a birók is velünk lennének.

zend
Válasz nafaw kommentjére
2008. aug. 22. 19:20

Remélem az amcsik boldogok lesznek az ezüsttel,és ha a jövőben ismét felröppenne a hír hogy a vizilabdát kivennék az olimpia műsoráról,az erős sportdiplomáciájuk sem fogja hagyni,mert hát mégiscsak nyertek eddig egy aranyat,ezüstöt,bronzot(lol),meg egy ezüstöt.

bojanika
Válasz zend kommentjére
2008. aug. 23. 9:19

Gratulálok a kézislányoknak, akik a maximumot hozták ezen a meccsen!
Ma nem nyerhettünk a koreai-orosz csapat ellen.

SZÉP VOLT CSAJOK!!!!!

Élő ügyfélszolgálat