Póker Fórum Archívum > Minden más > Mit sportoljunk? / Hogyan fogyjunk?

redoubtable
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. szept. 7. 16:07

Amúgy rájöttem, hogy tök felesleges ez a topik! Aki a mc donaldsban érzi jól magát, meg a pizzériában annak pofázhat az ember bármit. Úgyis megfogja tudni magyarázni, hogy mi a baj a tiszta kajával, a kiegészítőkkel, meg a sportolással.

Én nem nézem vagy szólom le egyik sportot sem! Nagyon magasról leszarom azt, hogy a másik ember mit csinál. Nem tudom miért kell azokat fikázni akik terembe járnak. Csak arra tudok gondolni, hogy kisebbségi komplexusban szenvedő kis hurkák!

Én büszke vagyok magamra, hogy heti 6 nap keményen dolgozok, meg szerintem nem én leszek az az ember akit kirabolnak majd az utcán.

Zabáljatok jókat, tespedjetek sokat, és álmodjatok szépeket az ilyen csajokról! http://www.nylanguyen.com/photo/fitness/fitness05.jpg

Bumbanas
2012. szept. 7. 16:23

Redoubtable: Úgy emlékszem, hogy Te kérted, hogy legyen egy ilyen topik. Ehhez képest elég érdekes, hogy most van és valaki(k)nek más a véleményük, mint amit olvasni szeretnél és rögtön megsértődsz aminek kompenzálásaként elkezdesz általánosságban vagdalkozva másokat sértegetni. Ha itt most 3 versenyúszó kezdene el gyorsúszás edzésről és olimpiai felkészülésről eszmecserét folytatni, akkor hidd el, hogy tőlük is azt kérném, hogy engedjenek teret másoknak is. Persze akkor lehet, hogy víziszonytól szenvedő szárazföldi patkány lennék, de hát ez van.

Még egyszer leírom a gyengébbek kedvéért: Nincs gondom a konditermi edzéssel csak azt kértem, hogy ne ez legyen a téma 90%-ban. Szívesen látnék olyan ételeket, étrendeket pl. amik semmiféle táplálék kiegészítőt nem tartalmaznak és bármelyik élelmiszer áruházban megvehetőek a hozzávalók és olyan edzésmódszereket amiket otthon is lehet csinálni, mint pl. a fegyencedzés és ennek tapasztalatai.

balu999
2012. szept. 7. 16:37

A lényeg hogy teremben nem lehet aerob és kardió edzést végezni. Végülis minek van ott a lépcsőgép, futópad. elipszis trainer, szoba bicikli meg mit tudom én még mi.

titcar
2012. szept. 7. 16:44

Redoubtable: Úgy emlékszem, hogy Te kérted, hogy legyen egy ilyen topik. Ehhez képest elég érdekes, hogy most van és valaki(k)nek más a véleményük, mint amit olvasni szeretnél és rögtön megsértődsz aminek kompenzálásaként elkezdesz általánosságban vagdalkozva másokat sértegetni. Ha itt most 3 versenyúszó kezdene el gyorsúszás edzésről és olimpiai felkészülésről eszmecserét folytatni, akkor hidd el, hogy tőlük is azt kérném, hogy engedjenek teret másoknak is. Persze akkor lehet, hogy víziszonytól szenvedő szárazföldi patkány lennék, de hát ez van.

Még egyszer leírom a gyengébbek kedvéért: Nincs gondom a konditermi edzéssel csak azt kértem, hogy ne ez legyen a téma 90%-ban. Szívesen látnék olyan ételeket, étrendeket pl. amik semmiféle táplálék kiegészítőt nem tartalmaznak és bármelyik élelmiszer áruházban megvehetőek a hozzávalók és olyan edzésmódszereket amiket otthon is lehet csinálni, mint pl. a fegyencedzés és ennek tapasztalatai.

egyél kevesebb szénhidrátot (főleg cukrot), több fehérjét + mozogj minél többet, oszt ennyi. tessék nem bonyolítottam túl :D

chivasr911
2012. szept. 7. 16:54

De R1per2! Ezt itt ám emberek olvassák, nem ilyen terminátorok, mint Te! :D

Komolyra fordítva a szót eléggé átment az egész topik testépítő módszertani és táplálkozástudományi konzultációba. Szerintem nagyon sokan, sőt talán a többség célja nem az, hogy így nézzen ki: http://3.bp.blogspot.com/-QmIfyLxUP_k/Tz4LxkDGHmI/AAAAAAAAG4U/bWBsLZTSFXU/s1600/Bodybuilder+Wallpapers+Free+Download+HD+-+Gym1.jpg . Légy szíves próbáljatok meg visszatérni a hétköznapi emberek világába, mert legtöbbünknek se ideje, se pénze, se indíttatása (az utolsó a lényeg), hogy testépítővé váljon és szerintem nem is egy túl költséghatékony formája a sportnak. Én pl. teljersen megelégednék ilyen izmokkal: http://photos.mensfitness.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_1/mens_fitness_561_13.jpg, amihez azért szerintem jár egy ilyen is: http://www.nylanguyen.com/photo/fitness/fitness05.jpg.

Legyetek szívesek kevésbé szakmázni és jobban tanácsokat osztani táplálkozással, "sima" sportokkal foglalkozni. A hitvitákat meg inkább a templomban.

az a lényeg, hogy a testépítés nem csak az extrém fizikumról szól, csak mindenkinek aki nem tájékozott a témában, a 120 kilós 0%testzsírú emberek ugranak be a képekről(egyébként ha jól tudom Arnold 100kg alatt volt a színpadon, szóval nem csodálom ha sokakat megijesztenek a mai szörnyek:D), de az már egy teljesen más szint(mint az olimpikonok, pl. ha elkezdesz távolt ugrani, nem fogsz kijutni 5év múlva se az olimpiára, mert az a csúcs szint, tehetséges emberek áldozzák arra az életük, hogy minél távolabbra ugorjanak, csak egy melegítőben már nem mondod meg, hogy ő élsportoló, főleg nem hogy mekkorát ugrik) ha elkezded a testépítést, aminek óriási előnye, hogy egybeforr a táplálkozásod kiigazításával, akkor nagyon hamar tudsz eredményeket elérni, mert ezzel a sporttal tudod leglátványosabban formálni az alakodat. Abba nem megyek bele, hogy ettől csak lufi leszel, meg a hasonló faszságok, mert ez értelmetlen vita, de te szerintem vagy annyira intelligens, hogyha minimálisan beleásod magad a témába, akkor megtalálod a céljaidnak megfelelő edzéstervet, és étrendet, mert ez az egész erről szól, szó szerint a test építéséről, formálásáról. ha nem akarsz lejárni az edzőterembe, akkor is érdemes beleásni magad, mert az edzést igazából helyettesítheted sok mindennel, egy bizonyos szintig, viszont a kajálást ezekből a cikkekből lehet a legjobban megérteni, aztán eldöntöd, hogy neked mennyi áldozat fér bele. Szerintem próbálj ki sokféle sportot, amikhez kedved van, aztán válassz egyet és azt űzd egyre komolyabban, volt itt szó sokféle sportról, a lényeg a rendszeresség, az említett étrendre pedig figyelj oda, és meglesz az eredménye(csak tényleg olvass utána testépítős oldalakon, mert a legtöbb cikk az interneten, vagy a nők lapjában stb. ami fogyókúrával kapcsolatos, az óriási baromság, a testépítőknek pedig rendszeresen kell fogyniuk az izomtömegük megőrzésével, ami egy átlagember célja is legtöbbször, szóval hozzájuk kell fordulni tanácsért, ez minden sportban jelen vagy egyébként, csak amatőr szinten csak a testépítésben foglalkoznak vele komolyan, de egy profi focista is hasonló étrenden él, csak megye egybe még sör meg virsli a menü meccs után, de izmot nem lehet építeni szar kajálással, így a testépítők amatőr szinten is rá vannak kényszerítve a megfelelő táplálkozás elsajátítására)

BrenDoN
Válasz ceewyl kommentjére
2012. szept. 7. 16:54

Valaki elmagyarázná (aki tapasztalattal is rendelkezik), hogy szerinte miért egészségesebb a futás egy túlsúlyos embernek, mint a súlyzós edzés+séta/szobabicikli?

Sajnos én is túlsúllyal küszküdöm és ebből a szempontból szerintem az úszás a legalkalmasabb sport kezdésnek. Igénybe veszi az egész testet, nem terheli az izületeket és kondit is ad. Ha egyszer-egyszer eljutok az uszodába, mindig bérletet veszek, hogy rá legyek kényszerítve utána, hogy eljárjak:D

Shaikon
2012. szept. 7. 17:00

egy fenti válaszbanezt olvastam--: egy 70kg-mos férfi teste
Ez ELLENTMONDÁS. Egy férfi 100 kiló alatt karácsonyfadísz.

bnas
Válasz Shaikon kommentjére
2012. szept. 7. 17:19
Roleks
2012. szept. 7. 17:24

Ha elolvasnád a sárga kapszulát tisztában lennél vele, hogy mit egyél és miért mert érthető emberi módon bunny leírta hogyan működik a tested, és mit kéne bele tömni. Nincs ebben semmi nehéz és nem is bonyolult 1hét alatt bele lehet rázódni. De tényleg javaslom olvasd el és mindent megértesz. Hiába írogatnak neked recepteket ha nem tudod mit miért egyél mit ne stb. de egyébként linkeltem jó pár receptes oldalt meg youtubeot is videóval együtt...

mojojojo
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. szept. 7. 17:26

Nem olyan egyszerű ám a célt elérni.

Ha megcélzod ezt:
Image

akkor talán eléred ezt:
Image

Látom, hogy nem te linkelted először, de aki így akar kinézni annak elég súlyos mentális problémái lehetnek.

Élő ügyfélszolgálat