Azért abban igaza van a kollégának,hogy fogyásról volt szó,ti pedig testépítő tanácsokat adtok.Mindenki tudja,hogy vagy testet építész vagy szálkásítasz,a konditeremben a kettő együtt nem megy.
Redoubtable és többen mások is írtak itt a fehérjékről és más táplálékkiegészítőkről. Nekem a nagyon kigyúrt kinézet nem jön be, például egy-két ember, ahogy kinéz a korábban linkelt videóban. Viszont az izmos test természetesen tetszik. A hasamon van némi felesleg, máshol annyira nem. 183 cm magas vagyok és 83-85kg között van a tömegem általában. Szóval, ha kb. olyan 87kg akarok lenni, kicsit a hasamon dolgozni és úgy általában mindenhol, de nem akarok akkora darabbá válni, mint a korábban említettek, akkor nekem is érdemes külön fehérjét fogyasztanom vagy elég az egyébként bevitt tápanyag? Egyszerűbben fogalmazva nem akarok fogyni, nem akarok drasztikusan tömeget növelni csak izmos lenni, de vékony (nem sovány).
Nem súlyzós edzés, és szabadban is van :D
vegyesszám crossfit:) - YouTube
Redoubtable és többen mások is írtak itt a fehérjékről és más táplálékkiegészítőkről. Nekem a nagyon kigyúrt kinézet nem jön be, például egy-két ember, ahogy kinéz a korábban linkelt videóban. Viszont az izmos test természetesen tetszik. A hasamon van némi felesleg, máshol annyira nem. 183 cm magas vagyok és 83-85kg között van a tömegem általában. Szóval, ha kb. olyan 87kg akarok lenni, kicsit a hasamon dolgozni és úgy általában mindenhol, de nem akarok akkora darabbá válni, mint a korábban említettek, akkor nekem is érdemes külön fehérjét fogyasztanom vagy elég az egyébként bevitt tápanyag? Egyszerűbben fogalmazva nem akarok fogyni, nem akarok drasztikusan tömeget növelni csak izmos lenni, de vékony (nem sovány).
Fogyáshoz/zsírégetéshez: Szálkásítás tévhitek II. - az aerob edzés
Budapesten tudsz/tudtok valami jó, olcsó helyet?
Nem súlyzós edzés, és szabadban is van :D
vegyesszám crossfit:) - YouTube
Ne kondizzatok, ilyenek akartok lenni???:)
The Greatest Bodybuilder Ever - YouTube
Ezt is érdemes olvasgatni: LifeT!lt
De R1per2! Ezt itt ám emberek olvassák, nem ilyen terminátorok, mint Te! :D
Komolyra fordítva a szót eléggé átment az egész topik testépítő módszertani és táplálkozástudományi konzultációba. Szerintem nagyon sokan, sőt talán a többség célja nem az, hogy így nézzen ki: http://3.bp.blogspot.com/-QmIfyLxUP_k/Tz4LxkDGHmI/AAAAAAAAG4U/bWBsLZTSFXU/s1600/Bodybuilder+Wallpapers+Free+Download+HD+-+Gym1.jpg . Légy szíves próbáljatok meg visszatérni a hétköznapi emberek világába, mert legtöbbünknek se ideje, se pénze, se indíttatása (az utolsó a lényeg), hogy testépítővé váljon és szerintem nem is egy túl költséghatékony formája a sportnak. Én pl. teljersen megelégednék ilyen izmokkal: http://photos.mensfitness.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_1/mens_fitness_561_13.jpg, amihez azért szerintem jár egy ilyen is: http://www.nylanguyen.com/photo/fitness/fitness05.jpg.
Legyetek szívesek kevésbé szakmázni és jobban tanácsokat osztani táplálkozással, "sima" sportokkal foglalkozni. A hitvitákat meg inkább a templomban.