Hy!
A számok nagyjából valósak amit írnak, másik oldalhoz képest kis eltérések vannak, nem tudom melyik lehet a pontosabb.
Sajtok semmiképpen nem jók a zsírtartalmuk miatt. Ráadásul ez telített zsír!
Mit edzel? Ha akarsz enni táplálék kiegészítőt akkor edzés után gyorsan felszívódó tejsavó fehérjét egyél. Az beépül egyből.
Szóval ezek tényleg mind szükségesek(bár nem is jól kérdezem mert tudom hogy azok, de úgy értem hogy tényleg nélkülözhetetlenek) akkor is ha a célom azért nem a komolyabb testépítés inkább csak egy a mostanitól egy kicsit jobb kinézet?
Gondolkozom a táp kiegeken, de kicsit idegenkedek tőlük. Konkrétan pl a tejsavó fehérje, amit írsz, szal így külön natúr fogyasztva nincs ennek valami "mellékhatása", biztos, h ez így egészséges? /Lehet, h hülye kérdés...
A fegyencedzést tolom, tehát csak calisthenics, heti 5x.
Hello!
Ha már így szóba kerültek a kiegészítők, akkor rákérdeznék azokra is. Én most éppen egy diétás időszakot kezdenék el, egy diétás étrenddel, heti 3 súlyzós+aerob(de inkább kardió, bár azt talán inkább csak a nem súlyzós napokon csinálnám) edzéssel kombinálva. Szerinted milyen kiegészítőkre lenne szükségem? Protein(ez tudom hogy kell ez alap), Szőlőcukor vagy Vitargo(ez nem csak inkább tömegnöveléskor kellene majd?), BCAA(ez a kardió miatt gondolom kellene?), Glutamine(ez diétában is ajánlott ha jól tudom), L-Carntine(ez meg elősegíti a zsírégetési folyamatok beindítását, ugye tehát diétában az aerob vagy kardio edzéshez jól jönne?).
Szóval ezek tényleg mind szükségesek(bár nem is jól kérdezem mert tudom hogy azok, de úgy értem hogy tényleg nélkülözhetetlenek) akkor is ha a célom azért nem a komolyabb testépítés inkább csak egy a mostanitól egy kicsit jobb kinézet?
Gondolkozom a táp kiegeken, de kicsit idegenkedek tőlük. Konkrétan pl a tejsavó fehérje, amit írsz, szal így külön natúr fogyasztva nincs ennek valami "mellékhatása", biztos, h ez így egészséges? /Lehet, h hülye kérdés...
A fegyencedzést tolom, tehát csak calisthenics, heti 5x.
Szia!
(és zárójelben azt is hozzátenném, hogy véletlenül se a qrva drága scitec termékeket vedd, mert semmivel sem jobbak, csak a fantasztikus marketing miatt mindenki azt issza. Nem tudom ez belefér e így leírva egy fórumon, de most már mindegy, csak nem perelnek :) )
Zsírégető okoskodás!
Felmerült itt egy zsírégető pár HSZ el ezelőtt. Az L carnitine. Ezt az is ihatja aki nem sportol semmit mert jót tesz a szívnek, érrendszernek, meg fellazítja a zsírszöveteket, meg alapból van a szervezetben szóval nem lehet belőle semmi gáz!
De aki már egy komolyabb zsírégetőn gondolkozik az nagyon alaposan járjon utána mindennek, mert ez tényleg nem játék!!!
A közkedvelt ADIPEX et pedig nem ajánlom senki! Annak amit lehet rendelni a netről meg innen onnan beszerezni annak a 95% a gagyi! Meg azt hallottam hogy nem is zsírégető, hanem egy receptrot blokkol az agyban amitől nem bírsz enni egész nap.
Meg a zsírégető amúgy is csak egy rásegítő a jó diétában, amikor a fogyás stagnál! Lószart sem ér egy zsírégető sem, ha nem jó a diéta!
Lószart sem ér egy zsírégető sem, ha nem jó a diéta!
30 hambi mellé? :)
Pedig beszoktam tolni napi 6kg-t es semmi eredmenye!