Én most szeretnék fogyni 5kg-t lehetőleg minél többet a hastájéki raktárból:-).Nem akarok drasztikus étrendváltást,elhagyok egy két dolgot(kenyér,cukor,üdítők..stb.)és odafigyelek arra is hogy minőségi kajából többszöri kisebb adagokat egyek.Mivel csak170 vagyok és 75 kg nem akarok tömeget növelni csak a fölösleges zsír legalább felét ledolgozni.Jelenleg 1,5 éve edzek heti 4nap konditerem +heti egy úszás,futás.
Kellene valamilyen kiegészítőt szednem hogy ne legyen nagy az izomvesztés,vagy elég csak a kardió edzések számát növelnem a súlyzós edzések mellett?
Úgy látom, hogy okafogyottá vált az egész topic. Itt az igazi megoldás:
- ACCU SLIM -
Én simán elhiszem a 7 hét alatt 55 kg fogyást! ;)
Úgy látom, hogy okafogyottá vált az egész topic. Itt az igazi megoldás:
- ACCU SLIM -
Én simán elhiszem a 7 hét alatt 55 kg fogyást! ;)
persze nem az ilyen szarokra értem... :)
Én most szeretnék fogyni 5kg-t lehetőleg minél többet a hastájéki raktárból:-).Nem akarok drasztikus étrendváltást,elhagyok egy két dolgot(kenyér,cukor,üdítők..stb.)és odafigyelek arra is hogy minőségi kajából többszöri kisebb adagokat egyek.Mivel csak170 vagyok és 75 kg nem akarok tömeget növelni csak a fölösleges zsír legalább felét ledolgozni.Jelenleg 1,5 éve edzek heti 4nap konditerem +heti egy úszás,futás.
Kellene valamilyen kiegészítőt szednem hogy ne legyen nagy az izomvesztés,vagy elég csak a kardió edzések számát növelnem a súlyzós edzések mellett?
redoubtable jól beszél, nem is fűznék hozzá semmit.
a heti 4 nap konditeremtől valszeg nem fog lemenni a zsírod, mert annyi idő alatt nem is a zsírraktárból fogsz energiát nyerni amíg edzel, hanem abból amit megettél. inkább a futást, úszást hosszabbítsd, úgy értem nem kell mindennap, de addig ússz vagy fuss amíg kezdesz kimerülni, mert akkor kezd elfogyni a szénhidrátraktárod, és akkor kezd zsír-módba kapcsolni a tested. (tehát kénytelen hozzányúlni a tartalékokhoz) szóval fuss, ússz sokat. a gyúrást meg felesleges heti 4x csinálni, mert túledzéshez vezethet.
Nincs olyan, hogy te hasból akarsz fogyni és csak hasból fogysz! Ha fogysz mindenhonnan egyformán fogsz fogyni! A bolond picsák hiszik azt, ha nagy a seggük akkor arra kell dolgozni és lefogynak! Nem fognak lefogyni, csak izmos lesz a seggük a háj alatt! Vagy ha te felülést csinálsz nem fogsz lefogyni hasból, csak izmos lesz a hasad! Ahol a legtöbb zsír van, onnan fog lemenni legkésőbb! Másfél éve edzel és még eszel kenyeret meg cukros üdítőt? Semmit nem kell csinálnod csak ezeket felejtsd el és csináld a programodat tovább!
a heti 4 nap konditeremtől valszeg nem fog lemenni a zsírod, mert annyi idő alatt nem is a zsírraktárból fogsz energiát nyerni amíg edzel, hanem abból amit megettél.