Póker Fórum Archívum > Minden más > Mit sportoljunk? / Hogyan fogyjunk?

ztibor
Válasz Meanmachine kommentjére
2012. szept. 16. 14:53

bocs hogy offolom a gyúrós topikot :P nem tud valaki BP-n egy jó uszodát? értem ezalatt hogy nem aranyáras, nincs tömegnyomor... és lehetőleg nem túl messze a belvárostól. hajóst, csaszit nem preferálom

ESMTK Pesterzsébeti Uszoda - Aktualitások

SchZol
Válasz ztibor kommentjére
2012. szept. 16. 16:03

ESMTK Pesterzsébeti Uszoda - Aktualitások

Hát ez a belvárostól elég messze van! Akkor már ez közelebb van és olcsóbb is: Újhegyi Uszoda és Strandfürdő , de ezek se rosszak: USZODÁK 16 . Igaz ezek is kicsit kintebb vannak.

Meanmachine
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. szept. 16. 16:14

köszi ezek szimpatikusak, dehát 1+ óra utazás... nem visz rá a lélek :)

Wasserstein
Válasz balu999 kommentjére
2012. szept. 16. 16:22

Egy kis kombinatív edzés, mindenből van benne :
Under Armour - MMA Hard Workout Motivation - YouTube

Király a vidi. Tényleg motiváló:)
Ilyen "edzőtermet" sem láttam még.

NovaTerra
Válasz Wasserstein kommentjére
2012. szept. 16. 17:07

1. A blogról - Calisthenics

Elég jó blog. Calisthenics van a középpontban, viszont szépen kitér másra is, valamint nem hitvallás szerűen elfogult.

Két videó kedvcsinálónak:

Calisthenics Training/Working Out at Home Workout - YouTube

Strong Man In Park - YouTube

bnas
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. szept. 16. 18:51

diétásgyúrós blog, elég jó

Enough! A változás elkezdődött!

R1per2
Válasz csicsi kommentjére
2012. szept. 16. 21:56

gépek által irányított mozdulatok, pumpálások miatt szétkúrod az izületeidet és ráadásul az izom amit felszedsz lótúrót sem ér.

Legtöbb testépítő gyakorlat gépek nélkül zajlik, szabad súllyal, mert az hozza a tömeget. Felhúzás (elemelés), guggolás, tolódzkodás, húzódzkodás, állva nyomások, evezések.

Az ízületeket meg szétkúrhatod ezer módon, nekem 9 év súlyzós edzés, erőemelés, súlyemelés és erősember sport után még mindig a labdajátékok az első számú sérülésokozóim.

BMWE46
2012. szept. 16. 22:21

Elolvastad a cikket ? Nem a koxon van a hangsúly, hanem hogy a gépek által irányított mozdulatok, pumpálások miatt szétkúrod az izületeidet és ráadásul az izom amit felszedsz lótúrót sem ér.

Isten őrizz,h megbántsalak és a teljes tudatlanságodon alapuló véleményedet akár egy szemernyit is befolyásoljam.
DE! Szvsz halvány fingod sincs a konditermi edzésről, az ehhez kapcsolódó életformáról, a kitartásról...stb..stb...és még azt hiszem sorolhatnám...
A "lótúrót sem érő felszedett izmokról" és a "felpumpálásról" már nem is beszélve...

Olyan konditermi edzések vannak amiről szerintem halvány elképzelésed sincs és ha csak végignéznél egyet ebből, már akkor is a töködet is elhagynád. Pl. egy HST teljes testedzésen alapuló 8 hetes edzésciklust... és még sorolhatnám, de semmi értelme. Vagy egy magas ismétlésszámú edzést, ami nem a kis súlyok használatát jelenti. Vagy a vetkőző sorozatokkal végrehajtott edzés... stb.

Nagyon jó edzések vannak, amit linkeltél az is valóban jó, a trx is jó...stb, de ettől még amihez nem értesz nem kell(ene) ennyi ökörséget összehordani.

Az ízületeket szétkúrod nagyjából mindenhol, még akkor is ha nem vagy profi, de a testépítésben lehet és van olyan edzésmódszer, amivel kíméled az ízületeket, pl. a fociban hogyan oldod ezt meg?

misirulez
2012. szept. 16. 22:36
Yiirsh
Válasz misirulez kommentjére
2012. szept. 17. 0:31

Sajt?

Találtam egy tápanyagtáblázatot, ami elég korrektnek tűnik, de nem értek hozzá, szal...

Nagyon sok élélmiszer kalória, fehérje, szénhidrát, zsír, rost táblázata csoportosítva.

1. Kérdésem, h valósak-e szerintetek a táblázatban szereplő értékek (elsősorban a fehérje)?
2. Ha igen, akkor feltűnően nagy a sajtok, pl sima trappista fehérjetartalma, konkrétan üti az összes húst. Mennyire érdemes ezeket fogyasztani pl edzés után (beépülés, stb)?

Köszi!

Élő ügyfélszolgálat