100% kettlebell!!!
Egyetek fényt, abban kevés a kalória ;)
heti 4-5 napos edzés minden izomcsoportra 3 gyakorlat és jó kaja az garantált sikert hoz szerintem.
Builder.hu a legjobb, de vásárolni ne vásároljatok ott semmit mert a legdrágább! De ott mindennek utána lehet nézni!
akkor hol?
én úgy tudtam eddig, hogy a shop.builder olcsóbb mint ha a helyi fitness pontba veszem meg a cuccokat vagy ilyesmi helyeken...
Testépítéssel és kajával kapcsolatban én is tudok segíteni, de tényleg bogybuilderre regisztráltok INGYEN letöltitek a sárga kapszulát és máris okosabbak lesztek. Igazából az a vicc ha normálisan étkezel és normális kaját eszel semmivel nem drágább mintha megveszel a boltban mindenféle szart(sütike,zsemle,kenyér,vaj,felvágott meg ilyen hulladékok), csak utánna kell kicsit számolni. És az étrendet sem nehéz összeállítani, és jókat eszel nem szart. BODYBUILDING RECIPES & MORE! - YouTube itt pl jobb oldalt kicsit alul napszakra vannak bontva a kaják pofon egyszerűek és kb 10perc alatt megvan.
Scitec Magyarország - Scitec Receptek | Facebook sciteces receptek mindenféle jó de facebookon van csomó ilyen oldal főleg női diéta meg fittness oldalakon érdemes keresgélni :D
Az egész meg csak játék és számolás a kalóriákkal gyorsan bele lehet jönni. Megéri. ( A kiegészítők tényleg nem olcsók de még mindig sokkal jobban jársz, hogy ha nem a patikában költöd el)
Én elbírom a 6 ot karra is, megszakadni szeretek nem buzulni! :D De egy kezdőnek nagy izomcsoportból is bőven elég a 4 feladat! Itt van egy gyerek akinek a stanától csomók lettek a mellébe szóval vigyázz vele, meg mindenféle illegális szerekkel meg szúrcsikkal! :D
Élő adásban vetkőzött félmeztelenre Cristofel és O.G. Duck
Testépítéssel és kajával kapcsolatban én is tudok segíteni, de tényleg bogybuilderre regisztráltok INGYEN letöltitek a sárga kapszulát és máris okosabbak lesztek. Igazából az a vicc ha normálisan étkezel és normális kaját eszel semmivel nem drágább mintha megveszel a boltban mindenféle szart(sütike,zsemle,kenyér,vaj,felvágott meg ilyen hulladékok), csak utánna kell kicsit számolni. És az étrendet sem nehéz összeállítani, és jókat eszel nem szart. BODYBUILDING RECIPES & MORE! - YouTube itt pl jobb oldalt kicsit alul napszakra vannak bontva a kaják pofon egyszerűek és kb 10perc alatt megvan.
Scitec Magyarország - Scitec Receptek | Facebook sciteces receptek mindenféle jó de facebookon van csomó ilyen oldal főleg női diéta meg fittness oldalakon érdemes keresgélni :D
Az egész meg csak játék és számolás a kalóriákkal gyorsan bele lehet jönni. Megéri. ( A kiegészítők tényleg nem olcsók de még mindig sokkal jobban jársz, hogy ha nem a patikában költöd el)
Hatalmas baromság bicepszre és tricepszre 6 gyakorlat, mivel a nem a nagy izomcsoportok közé tartozik. A többi simán elbírja a 6 gyakorlatot. És igen, a kaja az alapja mindennek. Még annyival kiegészíteném Roleks kollégát hogy éjszaka is lehet kajálni ha tényleg nem bírja tovább az ember, viszont csak husikát (csirkemell)!!!
Mondjuk beledurranok ősztől én is keményen az edzésbe(winstrol+stana combót bevállalomXD :)
Na ez teljesen így van szerintem is. Kiszámoltam cirka 1 éve hogyha csirkemellet eszek(24.7% fehérjetartalom), és tolom mellé a 100% Why Proteint, mennyibe kerül 1 gramm fehérje. Akkor asszem 1200 ft-al számoltam a csirkemellet. Szó mi szó, ha jól emlékszem 5 ft körül jött ki 1 gramm fehérje csirkemellből, 6 ft-ra pedig a Why P-ből. Tehát jó kajálással még olcsóbban is ki lehet jönni mint venni minden kiegészítőt. És azt se felejtsük el hogy egy AVG "gyúrósnak" közel nem kell annyi szir-szart szednie mint a PRO testépítőknek.