Biztos tudnék fejlődni még,csak nincsen rá havi 100K-m. 51-es karnál már nehéz tovább fejlődni natúrba.
Igen, de kell a 100%whey az alap :) de elsősorban arra gondolok, hogy egy csomóan azzal jönnek egyből, hogy drága így enni bla bla. Mikor ha kiszámolja mennyi szart vesz naponta(kenyér,zsömle,felvágott) és abból normális minőségű és mennyiségű kaját tudna csinálni pikk pakk. Csak számolni kéne meg utánnanézni.
Bicire meg tricire ok a 6, de nem külön-külön 6-6.
Na ez teljesen így van szerintem is. Kiszámoltam cirka 1 éve hogyha csirkemellet eszek(24.7% fehérjetartalom), és tolom mellé a 100% Why Proteint, mennyibe kerül 1 gramm fehérje. Akkor asszem 1200 ft-al számoltam a csirkemellet. Szó mi szó, ha jól emlékszem 5 ft körül jött ki 1 gramm fehérje csirkemellből, 6 ft-ra pedig a Why P-ből. Tehát jó kajálással még olcsóbban is ki lehet jönni mint venni minden kiegészítőt. És azt se felejtsük el hogy egy AVG "gyúrósnak" közel nem kell annyi szir-szart szednie mint a PRO testépítőknek.
Na megyek eszek valami finomat ,Ti meg számolgassatok :)
Attól hogy neked elég a 3 nekem nem. :) Én szeretem megszaggatni az izmaimat. Amíg egy héten 2 szer edzettem minden izmot addig kevesebb feladatot csináltam, de mióta egy izom/nap azóta gyilok van!
Én nem tudok bevinni annyi tápanyagot csak kajából amire szükségem van. Napi 3g/tsk al számolva be kéne vinnem 300G fehérjét. Csirkemellből ez naponta durván 1.2KG lenne. 100% wheynek builderen 5300/kg ja 73% fehérjének. Amit én eszek most annak 3500/kg ja 80% fehérjének. :) A napi szükségletem kicsit kevesebb mint felét fehérjéből viszem be a többit meg kajából.
1,2 kg csirkemellet be lehet tolni napjába, főleg ha olyan étvágyad van mint nekem :)
Legjobb fogyókúra
http://resources1.news.com.au/images/2009/12/08/1225808/393737-holly-sampson.jpg
winstrol+stana? Öngól.
Attól hogy neked elég a 3 nekem nem. :) Én szeretem megszaggatni az izmaimat. Amíg egy héten 2 szer edzettem minden izmot addig kevesebb feladatot csináltam, de mióta egy izom/nap azóta gyilok van!
Én nem tudok bevinni annyi tápanyagot csak kajából amire szükségem van. Napi 3g/tsk al számolva be kéne vinnem 300G fehérjét. Csirkemellből ez naponta durván 1.2KG lenne. 100% wheynek builderen 5300/kg ja 73% fehérjének. Amit én eszek most annak 3500/kg ja 80% fehérjének. :) A napi szükségletem kicsit kevesebb mint felét fehérjéből viszem be a többit meg kajából.