L-carnitine pezsgőtabletta (20 tabletta) - BioTech USA
Érdemes futás,úszás előtt bedobni egy ilyet?Mennyivel lesz hatékonyabb tőle e zsírvesztés?
L-carnitine pezsgőtabletta (20 tabletta) - BioTech USA
Érdemes futás,úszás előtt bedobni egy ilyet?Mennyivel lesz hatékonyabb tőle e zsírvesztés?
Nem érdemes. 1ft ot nem ér a szemes. Folyékony L carnitinet vegyél. Nem szeretem a bioteches cuccokat, de az l carnitne-je az elég jó (folyékony). A felszívódása gyorsabb mint a szemesnek. Jobb lesz tőle a teljesítményed is.
Ja most látom, hogy ez pezsgőtabletta, ezt nem ismerem. Viszont. Egy adag 335mg l carnitinet tartalmaz. A folyékonyból 1 adag pedig ettől sokkal többet. Igaz kicsit drágább is. Én 20-40ml szoktam inni ha iszom. Így egy adag nekem 4000-8000mg. De neked elég a 10ml és 2000mg/adag.
L-Carnitine 100.000 Liquid (0,5 lit) - BioTech USA
thx,akkor azt hiszem kipróbálom liquidet,ártani nem árthat:d
:D
Nem valoszinü azért 70-nél több még sosem voltam . Mozgok amugy elég sokat : bkv, lépcső, bevásárlás :D
Kajákból is azzal van inkább problémám hogy a minőségibb kaják azért nem kis büdzsére vannak szabva pláne ha 5x akarok enni . Rizst csirkemellt max két napig birom enni, tojást tejtermékeket viszont imádom azokból nézelődöm egyelőre neten .
en is hasznaltam l-carnitine liquidet a biotechtöl. igaz akkor rendszressen kondiztam+cardioztam, es a kajara is figyeltem. meglett az eredmenye, de nemtudom mennyit segitett az l-carnitine. sok forumon olvastam hogy ez penz kidobas, mert nem sokat segit. nektek mi a velemenyetek rola?
[video=youtube;q6s9XCaCcBc]http://www.youtube.com/watch?v=5-yUwazhyyc&feature=youtu.be&t=3m57s[/video]
hatalmas :D