Póker Fórum Archívum > Minden más > Mit sportoljunk? / Hogyan fogyjunk?

R1per2
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. márc. 21. 18:36

Bakker én nem is úgy akarnék kinézni mint a testépítők, hanem inkább így:
Leszámítva a bőrszínt :D

Menj el tornásznak, ugyanezt csinálják. Ja és nem árt hozzá egy 170cm alatti magasság, max. 70kilós testsúly, pipaszár lábbakkal, különben az erőkarok nem kicsit változnak... :rolleyes:

Maxxxika
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. márc. 21. 18:38

A pipaszár láb stimmel, a többivel gond lesz.

lecso10
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. márc. 21. 19:11

Valakinek van tapasztalata az ilyen típusú multifunkciós ajtófélfára szerelhető húzódzkodó rúdról, ami önbeszorító, tehát nem kell fúrni?

Mennyire stabil, illetve az ajtókeretet (régi, fa ajtókeret téglafalban) mennyire cseszheti szét?

Felejtsd el, használhatatlan!

Maxxxika
Válasz R1per2 kommentjére
2013. márc. 21. 19:15

Menj el tornásznak, ugyanezt csinálják. Ja és nem árt hozzá egy 170cm alatti magasság, max. 70kilós testsúly, pipaszár lábbakkal, különben az erőkarok nem kicsit változnak... :rolleyes:

Azon gondolkozom, hogy ez egyébként miben különbözik egy testépítő testfelépítésétől.

Gondolom olyan, mintha csak alapgyakorlatokat végeznének, semmi külön bicó, tricó.

poker18g
2013. márc. 21. 19:38

Valakinek van tapasztalata az ilyen típusú multifunkciós ajtófélfára szerelhető húzódzkodó rúdról, ami önbeszorító, tehát nem kell fúrni?

Mennyire stabil, illetve az ajtókeretet (régi, fa ajtókeret téglafalban) mennyire cseszheti szét?

Nekem hasonló, ha nem ugyanilyen volt, fa ajtókerettel, és semmi baja nem lett az ajtókerethetnek. 82kg vagyok, engem simán elbírt, keresztapám aki 100 fölött van, ott már recsegett, szóval max 90-ig mondanám, hogy okés.

Galambos Tarzan
Válasz lecso10 kommentjére
2013. márc. 21. 19:50

Felejtsd el, használhatatlan!

Ez hülyeség. @Maxxxika linkje után körbenéztem youtubeon, és simán használják nálam nehezebb emberek is gond nélkül. Stabilabbnak tűnik, mint a keretbe szorítható sima egyenes rúd, úgyhogy rendeltem is egyet magamnak.

@poker18g köszi, asszem ez 100kg -ig van hitelesítve, de hogy ezt ki is tudjam próbálni, még pár tábla szalonnát meg kell ennem :D

kacorkiraly
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. márc. 21. 20:13

hasamon is látszik a súlyfelesleg, de főleg az arcommal van problémám. 68 kg vagyok de 75-80 nak néznek. :/

Shokyu
Válasz kacorkiraly kommentjére
2013. márc. 21. 20:17

hasamon is látszik a súlyfelesleg, de főleg az arcommal van problémám. 68 kg vagyok de 75-80 nak néznek. :/

Nincs olyan, hogy helyi zsírégetés. Diéta + mozgás és idővel lemegy mindenhonnan.

lecso10
2013. márc. 21. 20:54

Ez hülyeség. @Maxxxika linkje után körbenéztem youtubeon, és simán használják nálam nehezebb emberek is gond nélkül. Stabilabbnak tűnik, mint a keretbe szorítható sima egyenes rúd, úgyhogy rendeltem is egyet magamnak.

@poker18g köszi, asszem ez 100kg -ig van hitelesítve, de hogy ezt ki is tudjam próbálni, még pár tábla szalonnát meg kell ennem :D

Nem mindegy,h milyen széles a fal stb, én az egész lakásban sehol nem tudtam használni. Majd hegesztetek magamnak egyet de azt stabilan fel fogom szerelni.

Galambos Tarzan
Válasz lecso10 kommentjére
2013. márc. 21. 22:11

Nem mindegy,h milyen széles a fal stb, én az egész lakásban sehol nem tudtam használni. Majd hegesztetek magamnak egyet de azt stabilan fel fogom szerelni.

Nyilván volt annyi eszem, hogy lemértem mindenkét fajta ajtókeretet ami a lakásban van, majd az ügyfélszolgálattól megkérdeztem, hogy mik a keret pontos méretei, és úgy rendeltem meg, hogy tudom, fel lehet szerelni. Ez alap.

Élő ügyfélszolgálat