HY!
Itt ha jól emlékszem 2 link volt még mikor írtad, de akkor nem volt időm reagálni.
Tartom magam továbbra is ahhoz, hogy heti 4-5 edzés kell. Inkább 5...
A strongmankedést meg a testépítést pedig nem említeném 1 lapon, a kettő közt óriási különbség van. A strongmankedésben kb minden feladat a teljes testet hihetetlen mód igénybe veszi, míg a testépítésnél beszélhetünk néha 1-2 rásegítő izomról.
Akinek jó az edzéstechnikája, és jól megedz egy izmot, az nem edzi meg egy héten kétszer, csak ha doppingol. Nyilván hétfőn utána szombat vagy vasárnap meg lehet.
Szoktam kb 3 havonta 1-2 hét teljes pihenőt tartani, sőt télen egy egész hónapig nem edzettem. Max 2 hetente eljárok welnesbe, szaunázok, jakuzzizok, ülök a termálba, meg eljárok masszőrhöz. Ez az én idegrendszereimnek bőven elég! :)
Többször is nekiálltam reagálni, de nem akarom túlbonyolítani, két jó cikket még találtam, ami szerintem érdekel, és jól körbejárja a témát.
::tesztoszteron - Tesztoszteron eMagazin / Kerekasztal az edzésbeosztásról: osztott, vagy teljes testes?
::tesztoszteron - Tesztoszteron eMagazin / A regenerálódás és az idegrendszer
Tartom magam továbbra is ahhoz, hogy heti 4-5 edzés kell. Inkább 5...
A strongmankedést meg a testépítést pedig nem említeném 1 lapon, a kettő közt óriási különbség van. A strongmankedésben kb minden feladat a teljes testet hihetetlen mód igénybe veszi, míg a testépítésnél beszélhetünk néha 1-2 rásegítő izomról.
A strongmankedést meg a testépítést pedig nem említeném 1 lapon, a kettő közt óriási különbség van.
powerlifting+bodybuilding=power bodybuilding ;) (mike o'hearn, skip la cour) én ezt követem és kurára jól működik naturalban.
Nem sport, de ide illik a legjobban :D
Strandolj az egészséges életmódért! - Modorosblog
kevés mozgás
teljes cukormegvonás
1 év alatt:
70 nap eredménye:
[video=youtube;pIXzDTuOjt8]https://www.youtube.com/watch?v=pIXzDTuOjt8[/video]
Nyilván nem lehetett egyszerű, de ilyen mezomorf alkattal előnyből indul. :D
Nyilván nem lehetett egyszerű, de ilyen mezomorf alkattal előnyből indul. :D
"70 nap eredménye"
vajon oto chili vagy flabelos volt a csodaszer?:D