Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Mit sportoljunk? / Hogyan fogyjunk?

redoubtable
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. júl. 2. 21:28

HY! Lökjetek már egy szavazatot Oláh Vivire, hogy mehessen Vegasba a MR olimipára versenyezni! TYTY

http://www.flexonline.com/flexmodelsearch/flex-model-search-month-2/voting?page=1

Maxxxika
2013. júl. 2. 21:50

2x lapoztam végig, de nem látom

redoubtable
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. júl. 2. 21:55

2x lapoztam végig, de nem látom

VIVIEN O. nekem legelső oldal középen felül.

möster
2013. júl. 2. 22:17

dobtam, hajrá kathiné :rolleyes:

redoubtable
Válasz möster kommentjére
2013. júl. 14. 13:53

hát én leginkább felsőtestre szeretnék "építkezni", mert a karjaim kijönnének 3x is a combomból, a lábszáramból, meg gyanítom éppenhogy kijönnének 2x :D bár ettől még nem mondom, hogy full izom a lábam :) viszont ha lábra nem edzek, akkor fog-e jobban fájni állás közbe, ha mondjuk pár hónap eltelik, és csak a felsőtestre gyúrtam?

A testépítés alapja a lábedzés. Ha nem edzel lábra nem fejlődik rendesen a felső tested sem. A guggolás pl növeli a tesztoszteron szintet is. + aki nem lábazik az bu zi....

A pihenő idővel kapcsolatban páran el vannak tévedve. Amikor pihenő időről beszélünk nem arra kell gondolni, hogy otthon kell feküdni és pihenni. A pihenő idő arról szól, hogy az izomzatnak nem szabad rövid időn belül elvégezni megint az edzés munkát.

Ezért jó a 4 vagy az 5 napos edzés mert így minden izom pihen 1 hetet.

Én a következő kép edzek jelenleg. Hétfő mell, Kedd váll, szerda láb, csütörtök hát, péntek kar. Ha valamikor hétköznap nem tudok lemenni a terembe pl szerdán, akkor csúszik a program és hétvégére kitolódik. De a sorrend marad ugyan ez. így minden izom 1 teljes hetet pihen.

Nem is tudnám többször megedzeni ugyan azt az izmot. Nemrég egy ismerősömnek meg kellett mutatnom a lehúzást nyakhoz mert rosszul csinálta. Hát edzés után 2-3 nappal voltam. 40kg ra volt feltéve a súly és nem bírtam vele lehúzni, le kellett venni 20kg ra, amúgy meg 60 al szoktam bemelegíteni.

Ezért kell pihenni, de nem az egész testnek kell a pihenő, hanem csak az izomcsoportnak külön-külön. Ha pedig eljutok mindig a terv szerint a terembe, akkor ott van az egész hétvége amikor egy izom sem végez edzésmunkát.

balu999
2013. júl. 14. 14:05
JuhaAasz
Válasz redoubtable kommentjére
2013. júl. 14. 14:24

A testépítés alapja a lábedzés. Ha nem edzel lábra nem fejlődik rendesen a felső tested sem. A guggolás pl növeli a tesztoszteron szintet is. + aki nem lábazik az bu zi....

A pihenő idővel kapcsolatban páran el vannak tévedve. Amikor pihenő időről beszélünk nem arra kell gondolni, hogy otthon kell feküdni és pihenni. A pihenő idő arról szól, hogy az izomzatnak nem szabad rövid időn belül elvégezni megint az edzés munkát.

Ezért jó a 4 vagy az 5 napos edzés mert így minden izom pihen 1 hetet.

Én a következő kép edzek jelenleg. Hétfő mell, Kedd váll, szerda láb, csütörtök hát, péntek kar. Ha valamikor hétköznap nem tudok lemenni a terembe pl szerdán, akkor csúszik a program és hétvégére kitolódik. De a sorrend marad ugyan ez. így minden izom 1 teljes hetet pihen.

Nem is tudnám többször megedzeni ugyan azt az izmot. Nemrég egy ismerősömnek meg kellett mutatnom a lehúzást nyakhoz mert rosszul csinálta. Hát edzés után 2-3 nappal voltam. 40kg ra volt feltéve a súly és nem bírtam vele lehúzni, le kellett venni 20kg ra, amúgy meg 60 al szoktam bemelegíteni.

Ezért kell pihenni, de nem az egész testnek kell a pihenő, hanem csak az izomcsoportnak külön-külön. Ha pedig eljutok mindig a terv szerint a terembe, akkor ott van az egész hétvége amikor egy izom sem végez edzésmunkát.

ez jó, ez tetszik, hogy minden nap más, csak a 3 műszakos meló mellett mennyire fogok bírni talpon lenni 8 órán át, és nyomni a melót...erre leszek kíváncsi, meg, hogy fogja bírni a derék+hátam.

balu999
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. júl. 14. 18:26

ez jó, ez tetszik, hogy minden nap más, csak a 3 műszakos meló mellett mennyire fogok bírni talpon lenni 8 órán át, és nyomni a melót...erre leszek kíváncsi, meg, hogy fogja bírni a derék+hátam.

Sztem senki nem írta hogy 300 kg-al kell rögtön felhúzni :)
Am ha jól beosztod az időd, persze melóhoz képest akkor tele leszel energiával a mozgás miatt.

L.T.
2013. júl. 14. 19:10

Fokozatosság!

bgbss
2013. júl. 14. 23:50

a bemelegítés mellé tegyél be egy plussz gyakorlatot a gerinctámasztó izmokra és 1-2 hónap múlva nem is fogsz emlékezni arra h milyen egy hátfájás...

Élő ügyfélszolgálat