Póker Fórum Archívum > Minden más > MTT vs CG, az MTT inkább szerencsejáték?

Zehy
Válasz matsca kommentjére
2010. márc. 2. 22:20

nem jól írtad, mert fizetős helyen, a 10-ben már a 4. helyről is játszható az AA
,ha szabad javítanom ennyit....

egyébként ,mert zehy vagy attól még lehet véleményem....
azt sem értem miért fikázol...
én nem fikáztalak....

Nem fikázlak, megoldod magadnak.

Polacheck
2010. márc. 2. 22:20

jól írtad...,de szerintem a megszerzettből meg a legkevesebbet kell elveszíteni....
egyébként a versenyt nem lehet 1-1 leosztásból következtetve eredményesen játszani....
az is igaz, hogy a legutolsó leosztást kell tutira nyerned, addig veszíthetsz is, persze, ha marad zsetonod utána is.....

Ez ilyen ITM-be való becsorgásos logika. Minden turnin az első 3 hely a nagy pénz, arra kell hajtani, nem pedig a beülőnk visszaszerzésére.

legalábbis szerintem, bár a tornákhoz (sem) értek.

Polacheck
Válasz kidelpiero kommentjére
2010. márc. 2. 22:22

Tévedsz prims, hiszen ha matsca stratégiáját követed, elkerülheted, hogy buborékban 80-20 bukj... Tehát jó startégiával nem szerencsejáték a tornapóker.

Ha az AA-t is eldobáljuk, a cg sem az.

prims
2010. márc. 2. 22:25

Tévedsz prims, hiszen ha matsca stratégiáját követed, elkerülheted, hogy buborékban 80-20 bukj... Tehát jó startégiával nem szerencsejáték a tornapóker.

igen, azt a postját nem olvastam, csak miután leírtam :)
mindenesetre ezt a "stratégiát" követve sosem lesz akkorra SZERENCSÉJE a kedves delikvensünknek, hogy 10k feletti nyereménye legyen :)

matsca

.....

kidelpiero
Válasz Polacheck kommentjére

Ez ilyen ITM-be való becsorgásos logika. Minden turnin az első 3 hely a nagy pénz, arra kell hajtani, nem pedig a beülőnk visszaszerzésére.

legalábbis szerintem, bár a tornákhoz (sem) értek.

Légyszi Pola ne rontsd el ezt a topicot... :(

matsca
Válasz Polacheck kommentjére
2010. márc. 2. 22:27

.....

Zehy
2010. márc. 2. 22:31

egy másik példa:
statisztikára ráneéztem:298 leosztás és 14- ben játszottam ,igaz a 14.-ben ki is estem...,de ettől még fizetős helyen voltam.....
,de szerintem mivel másokat zavarnak az írásaim, inkább nem is írok, sőt az adminon keresztül javaslom a kizárásom a topikból...
már nagyon bánom a "beszélgetést", mert átment a felém irányuló baszogatásba....

Senkit nem zavar, ellenkezőleg. És ne legyél már ilyen érzékeny.

matsca
Válasz Zehy kommentjére
2010. márc. 2. 22:32

.....

Polacheck
2010. márc. 2. 22:32

Légyszi Pola ne rontsd el ezt a topicot... :(

sry, igérem nem flamelek többet szakmai topikokban.

Élő ügyfélszolgálat