nem jól írtad, mert fizetős helyen, a 10-ben már a 4. helyről is játszható az AA
,ha szabad javítanom ennyit....
egyébként ,mert zehy vagy attól még lehet véleményem....
azt sem értem miért fikázol...
én nem fikáztalak....
jól írtad...,de szerintem a megszerzettből meg a legkevesebbet kell elveszíteni....
egyébként a versenyt nem lehet 1-1 leosztásból következtetve eredményesen játszani....
az is igaz, hogy a legutolsó leosztást kell tutira nyerned, addig veszíthetsz is, persze, ha marad zsetonod utána is.....
Tévedsz prims, hiszen ha matsca stratégiáját követed, elkerülheted, hogy buborékban 80-20 bukj... Tehát jó startégiával nem szerencsejáték a tornapóker.
Tévedsz prims, hiszen ha matsca stratégiáját követed, elkerülheted, hogy buborékban 80-20 bukj... Tehát jó startégiával nem szerencsejáték a tornapóker.
.....
Ez ilyen ITM-be való becsorgásos logika. Minden turnin az első 3 hely a nagy pénz, arra kell hajtani, nem pedig a beülőnk visszaszerzésére.
legalábbis szerintem, bár a tornákhoz (sem) értek.
.....
egy másik példa:
statisztikára ráneéztem:298 leosztás és 14- ben játszottam ,igaz a 14.-ben ki is estem...,de ettől még fizetős helyen voltam.....
,de szerintem mivel másokat zavarnak az írásaim, inkább nem is írok, sőt az adminon keresztül javaslom a kizárásom a topikból...
már nagyon bánom a "beszélgetést", mert átment a felém irányuló baszogatásba....
.....
Légyszi Pola ne rontsd el ezt a topicot... :(