Póker Fórum Archívum > Minden más > MTT vs CG, az MTT inkább szerencsejáték?

prims
Válasz matsca kommentjére
2010. márc. 2. 22:34

egy másik példa:
statisztikára ráneéztem:298 leosztás és 14- ben játszottam ,igaz a 14.-ben ki is estem...

játszottál már te már pl. 2-3 ezer fős multi table tournamentet? ahol mondjuk a 20. hely 220$, míg az első 13k$, és a buy in 13$? egy ilyen versenyen is valóban a 20. helyre hajtasz, és dobsz egy AA-t ha CL vagy 40 főnél? :)
mert akkor neked a CG való! de komolyan.

prims
2010. márc. 2. 22:35

a pénzes helytől már más a stratégiám.....,de szerintem fontos a belépő árának visszaszerzése is....

ennyi. cash game játékos vagy. ez most már világos.
kezdhetted volna ezzel is ; )

tentaculata
Válasz prims kommentjére
2010. márc. 2. 22:36

játszottál már te már pl. 2-3 ezer fős multi table tournamentet? ahol mondjuk a 20. hely 220$, míg az első 13k$, és a buy in 13$? egy ilyen versenyen is valóban a 20. helyre hajtasz, és dobsz egy AA-t ha CL vagy 40 főnél? :)
mert akkor neked a CG való! de komolyan.

jaja. Itt sokkal könnyebb az AA-t foldolni :o

matsca
Válasz prims kommentjére
2010. márc. 2. 22:36

.....

Zsoltika01
2010. márc. 2. 22:37

Matsca a tagok videói fül alatt letölthetsz egy csomó jó mtt videót ahol tapasztalt mtt játékosok magyarázzák játék közben,hogy mit miért csinálnak,sok mindenre rávilágít amit biztosan értékes információnak tartanál,mivel nem olvasol a témáról.
Biztosan rájönnél idővel magadtól is de így rengeteg időt megspórolnál,és valószínűleg jóval több itm helyezésed is lenne a versenyeken.

kidelpiero
Válasz Zsoltika01 kommentjére
2010. márc. 2. 22:41

Matsca a tagok videói fül alatt letölthetsz egy csomó jó mtt videót ahol tapasztalt mtt játékosok magyarázzák játék közben,hogy mit miért csinálnak,sok mindenre rávilágít amit biztosan értékes információnak tartanál,mivel nem olvasol a témáról.
Biztosan rájönnél idővel magadtól is de így rengeteg időt megspórolnál,és valószínűleg jóval több itm helyezésed is lenne a versenyeken.

Szerintem ne hallgass rájuk Matsca, hiszen ami időt a tanulásra pazarolsz, addig simán játszhatsz pár MTT-t. Meg amugy is mi újat tudna mondani pár gambler aki csak úgy pusholgat AA-val bubbleben...

Krono
2010. márc. 2. 22:42

10 K-ért még nem is indultam....,így nem is utalhatták...

,de 107 indulóból volt 3 hete 4. helyem 33 euro, 3,3 belépőért....
,vagy ez is rossz???
a stratégiát részleteztem....

Ez nem jelent semmit. Ennek kb akkora az értéke, mintha NL5ön nyersz 4 beülőt 1K hand alatt. 3,3 eurós verseny színvonala kb a freerollokéval vetekszik.

A nit stratégiáról meg Pintér Márk nyilatkozta egyszer nagyon frappánsan, hogy annak nem kell szerencsésnek lenni, aki minden fossal játszik, hanem aki vár az AA-ra, hogy végre megkapja..

matsca
Válasz Krono kommentjére
2010. márc. 2. 22:44

.....

matsca
Válasz kidelpiero kommentjére
2010. márc. 2. 22:45

.....

matsca
Válasz Krono kommentjére
2010. márc. 2. 22:48

.....