egy másik példa:
statisztikára ráneéztem:298 leosztás és 14- ben játszottam ,igaz a 14.-ben ki is estem...
a pénzes helytől már más a stratégiám.....,de szerintem fontos a belépő árának visszaszerzése is....
játszottál már te már pl. 2-3 ezer fős multi table tournamentet? ahol mondjuk a 20. hely 220$, míg az első 13k$, és a buy in 13$? egy ilyen versenyen is valóban a 20. helyre hajtasz, és dobsz egy AA-t ha CL vagy 40 főnél? :)
mert akkor neked a CG való! de komolyan.
.....
Matsca a tagok videói fül alatt letölthetsz egy csomó jó mtt videót ahol tapasztalt mtt játékosok magyarázzák játék közben,hogy mit miért csinálnak,sok mindenre rávilágít amit biztosan értékes információnak tartanál,mivel nem olvasol a témáról.
Biztosan rájönnél idővel magadtól is de így rengeteg időt megspórolnál,és valószínűleg jóval több itm helyezésed is lenne a versenyeken.
Matsca a tagok videói fül alatt letölthetsz egy csomó jó mtt videót ahol tapasztalt mtt játékosok magyarázzák játék közben,hogy mit miért csinálnak,sok mindenre rávilágít amit biztosan értékes információnak tartanál,mivel nem olvasol a témáról.
Biztosan rájönnél idővel magadtól is de így rengeteg időt megspórolnál,és valószínűleg jóval több itm helyezésed is lenne a versenyeken.
10 K-ért még nem is indultam....,így nem is utalhatták...
,de 107 indulóból volt 3 hete 4. helyem 33 euro, 3,3 belépőért....
,vagy ez is rossz???
a stratégiát részleteztem....
.....
.....
.....