Matsca, szerintem neked sakkoznod vagy römizned kellene.
Matsca, szerintem neked sakkoznod vagy römizned kellene.
.....
Nem kéne már ennyit oltani a srácot. Végülis ez az akadémiás közösség egymás segítéséről szól, nem pedig a hibáinak a kigúnyolásáról.
Matsca, ha komolyan érdekel az MTT, tényleg nézz meg itt az Akadémián néhány videót, hidd el, hasznodra válik majd. Ha a nit stílus áll közel hozzád, akkor javaslom neked mondjuk F16Fairlane MTT videóját. Nézd meg, érdemes.
Nem kéne már ennyit oltani a srácot. Végülis ez az akadémiás közösség egymás segítéséről szól, nem pedig a hibáinak a kigúnyolásáról.
Matsca, ha komolyan érdekel az MTT, tényleg nézz meg itt az Akadémián néhány videót, hidd el, hasznodra válik majd. Ha a nit stílus áll közel hozzád, akkor javaslom neked mondjuk F16Fairlane MTT videóját. Nézd meg, érdemes.
Azért nem kéne ennyit szívatni valakit mert kezdő. Normális stílusban elmondta h mi a stratégiája, ti meg szétszeditek.
Nem kell minden áron epic topikokat generálni ;)
.....
Csak egyetérteni tudok.
Próbálj meg hallgatni a tapasztaltabbakra matsca. Ha tudás alapú játék, senkinek nem árthat meg a tanulás. Vagy te mindenre magadtól jöttél rá eddigi életedben, esetleg megtanultad az alapokat valakitől.
.....
És attól hogy úgy gondolod, hogy magadtól is rá tudsz jönni, meg sem próbálsz más taktikákat? Makacsul befogod a füled és mész a saját fejed után? Ha ismered szusza példáját akkor tudod, hogy közepes téten nyerő játékos volt, semmi szüksége nem lett volna pénzt "kidobnia" edzőre, mégis megtette, a világ egyik legjobb mtt-sének tanítványa lett, és azóta szárnyal a pályája. Én meg azt bánom hogy bárki is segíteni próbál neked...