Póker Fórum Archívum > Minden más > MTT vs CG, az MTT inkább szerencsejáték?

SzaszaG
Válasz matsca kommentjére
2010. márc. 2. 22:55

Matsca, szerintem neked sakkoznod vagy römizned kellene.

kidelpiero
Válasz SzaszaG kommentjére
2010. márc. 2. 22:56

Matsca, szerintem neked sakkoznod vagy römizned kellene.

Szerintem meg blogolnia.

matsca
Válasz kidelpiero kommentjére
2010. márc. 2. 22:59

.....

Triccianus
2010. márc. 2. 23:06

Nem kéne már ennyit oltani a srácot. Végülis ez az akadémiás közösség egymás segítéséről szól, nem pedig a hibáinak a kigúnyolásáról.

Matsca, ha komolyan érdekel az MTT, tényleg nézz meg itt az Akadémián néhány videót, hidd el, hasznodra válik majd. Ha a nit stílus áll közel hozzád, akkor javaslom neked mondjuk F16Fairlane MTT videóját. Nézd meg, érdemes.

SzaszaG
Válasz Triccianus kommentjére
2010. márc. 2. 23:15

Nem kéne már ennyit oltani a srácot. Végülis ez az akadémiás közösség egymás segítéséről szól, nem pedig a hibáinak a kigúnyolásáról.

Matsca, ha komolyan érdekel az MTT, tényleg nézz meg itt az Akadémián néhány videót, hidd el, hasznodra válik majd. Ha a nit stílus áll közel hozzád, akkor javaslom neked mondjuk F16Fairlane MTT videóját. Nézd meg, érdemes.

Csak egyetérteni tudok.
Próbálj meg hallgatni a tapasztaltabbakra matsca. Ha tudás alapú játék, senkinek nem árthat meg a tanulás. Vagy te mindenre magadtól jöttél rá eddigi életedben, esetleg megtanultad az alapokat valakitől.

rogan99

Azért nem kéne ennyit szívatni valakit mert kezdő. Normális stílusban elmondta h mi a stratégiája, ti meg szétszeditek.
Nem kell minden áron epic topikokat generálni ;)

matsca
Válasz Triccianus kommentjére

.....

matsca
Válasz SzaszaG kommentjére
2010. márc. 2. 23:19

Csak egyetérteni tudok.
Próbálj meg hallgatni a tapasztaltabbakra matsca. Ha tudás alapú játék, senkinek nem árthat meg a tanulás. Vagy te mindenre magadtól jöttél rá eddigi életedben, esetleg megtanultad az alapokat valakitől.

senki nem tanított, én hiszek abban, hogy rá is lehet jönni....a lapokat sem ismertem 2 éve....
matekból voltam ötös mindig...ennyi....

matsca
Válasz rogan99 kommentjére
2010. márc. 2. 23:20

.....

NitroHUN
2010. márc. 2. 23:24

És attól hogy úgy gondolod, hogy magadtól is rá tudsz jönni, meg sem próbálsz más taktikákat? Makacsul befogod a füled és mész a saját fejed után? Ha ismered szusza példáját akkor tudod, hogy közepes téten nyerő játékos volt, semmi szüksége nem lett volna pénzt "kidobnia" edzőre, mégis megtette, a világ egyik legjobb mtt-sének tanítványa lett, és azóta szárnyal a pályája. Én meg azt bánom hogy bárki is segíteni próbál neked...

Élő ügyfélszolgálat