Egy hónap nem lenne elég erre szvsz.
NCore-on láttam ebookokat.
Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás
Ebben a könyvben leírja kutatásai alapjait, forrásmegjelelölésekkel együtt. Több választ találsz benne, mint egy fórumon.
minde1 mit írsz mert ha nincs benne a dietetikusok nagy könyvében amit négy évig tanulnak az egyetemen :) akkor te nem is létezel, ezzel nem azt akarom mondani hogy a paleolit tuti jó de egy próbát megér főleg annak fényében hogy még mindig nem jelentkezett olyan akit negatívan érintett volna a dolog.
T van itt egy oldal ahonnan fogod tudni hogy milyen könyveket kéne keresni a sarlatántól, illetve néhány kis info morzsát ami felkeltheti az érdeklődésedet... :)
De amúgy van is valami bajod ami elmúlhat vagy csak kipróbálom ( reflux, cukor, depresszió, öngyi hajlam :) szív betegség, stb... túlsúly , korai magömlés :)
off: ez nagyon ott van Papírkutyák - Cserépléctörés - YouTube
De amúgy van is valami bajod ami elmúlhat vagy csak kipróbálom ( reflux, cukor, depresszió, öngyi hajlam :) szív betegség, stb... túlsúly , korai magömlés :)
[/url]
redoubtable: ha tényleg beleveted majd engem nagyon érdekelnének a tapasztalataid! Örülnék, ha beszámolnál róla!
Én meg azt figyelte még meg hogy kb délután egy órával későb kakkantok mint a paleo előtt :) ezt csak azért osztom meg veled hogy neked pl nehogy véletlenül felkelés előtt egy órával jöjjön a dolog a paleotol .. :)
minde1 mit írsz mert ha nincs benne a dietetikusok nagy könyvében amit négy évig tanulnak az egyetemen :) akkor te nem is létezel, ezzel nem azt akarom mondani hogy a paleolit tuti jó de egy próbát megér főleg annak fényében hogy még mindig nem jelentkezett olyan akit negatívan érintett volna a dolog.
Jabyga@ értelek de én kevés vagyok ahhoz hogy tudományosan méltó ellenfél legyek, én a racionalitást keresem és látom a dologban itt ott, nyugodtan írj ellen véleményt de ha meg mi nem írnánk rá semmit akkor te is unatkoznál :) Szendi G
Ez az manapság paleolit táplálkozásnak nevezet újkori divathóbórt már az unalomig megcáfolt tévhiteken alapul. Oldalakat tudnék róla írni, hogy mik ezek de nem fogok.
Paleolit táplálkozás amúgy a mai napig létezik, elsősorban Dél-Amerikában és Ausztráliában. Pár napja láttam is egy Amazonas mentén készült természetfilmet. Abban az 5 év körüli bennszülött kisfiú kiment reggel a kunyhójuktól vagy 50 métert a dzsungelbe, fogott magának egy patkány kinézetű rágcsálót. Nagyon örült neki mert jobban szereti mint a férgeket és a bogarakat, amik arra felé az egyik legfontosabb táplálékforrások. NA EZ PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS.
Atyaég. Köszönjük Trooger. Jó8