Pókeres életmód - Te hogyan csinálod...?
Helló Mki!
Már régóta szerettem volna egy olyan topicot a pókeres életmóddal kapcsolatban, ahol a kicserélhetjük a tapasztalatainkat, tippeket adhatunk egymásnak, egyebek.
Néhány téma, amiben kíváncsi lennék mások véleményeire:
-Te hogyan oldod meg a hosszú, gyakran éjszakába/hajnalba nyúló sessionok alatt az étkezést? (Előkészített szendvics, melegítős kaja, energiaszelet, anyu csirkepörköltje? Tippek hogyan tartsuk minél egészségesebb kordában ezt a dolgot?)
-Milyen "energiadoppingokat" használsz? (Kávé, ginseng, energia italok, zöld/fekete teák, whiskycola :), stb. Kinek mi vált be?
Részemről a kávét kezdem felhagyni, és mindenféle teával kísérletezgetek. (Különösen így tél közeledtével jó egy forró csésze tea. De aki nem szeret/lusta főzicskélni, annak a Nestea Vitaot ajánlom, iszonyat erős zöld tea.)
-Rendelt-e valaki számítógépezéshez gyártott szemkímélő szemüveget? (Talán az egyik külföldi játékos lefordított blogjában olvastam, sárga lencsés volt a képeket.)
Eddig session előtt/után/közben csak szemcseppet használtam. Csak ajánlani tudom, tényleg felfrissíti a fáradt szemeket. (kék Visine)
-Sessionok után gyakran (fáradtságom ellenére) tovább pörög az agyam, és még sokáig képtelen vagyok elaludni? Már-már gondolkodtam, hogy veszek enyhe alvászavarra vény nélküli altatót, de nem igazán szeretnék rákapni. Esetleg valami tanács?
Dióhéjban most ennyi jutott eszembe, de bárki egészítse ki, ossza meg kérdéseit/gondolatait/tapasztalatait!
-Sessionok után gyakran (fáradtságom ellenére) tovább pörög az agyam, és még sokáig képtelen vagyok elaludni? Már-már gondolkodtam, hogy veszek enyhe alvászavarra vény nélküli altatót, de nem igazán szeretnék rákapni. Esetleg valami tanács?
Ezzel szintén így vagyok,de én bármit megnézek utánna supernatural/hymim/two and half man/gossip girl :D...Főleg, hogy beindult most a szezon.Bőven van ami kikapcsol vagy "lenyugtat".
Altatót semmiképp ne kezdj el szedni!(egészségügyben tanulok) Ha nagyon nem megy az alvás, nézz utána a szakirodalmakban, sok alternatív megoldás van!
Altatót semmiképp ne kezdj el szedni!(egészségügyben tanulok) Ha nagyon nem megy az alvás, nézz utána a szakirodalmakban, sok alternatív megoldás van!
Én is, nekem általában elalváshoz azok a sorozatok/filmek segítenek amiket már sokszor láttam és monológok/kellemes zenék vannak benne. A lényeg, h ne akció legyen amiben lőnek :)
Pl a House egyik részére aludtam el olyan fél éven keresztül, mindig az első 10 percig húztam.
ki az a Miki?
ki az a Miki?
szerintem lehetőleg, ne nyomjuk hajnalba és akkor nem kell ilyenkkel foglalkozni
ki az a Miki?