Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

Krono
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. júl. 13. 23:28

jónak tűnik!

Nemrég daráltam be a Maffiózókat..gondolom ismeritek,de én még csak most láttam..nadzson jóó! :)

én most kezdtem el, régebben már eljutottam kb a 10. részig, de kasza volt, most végig fogom tolni

zoltanh
2011. júl. 13. 23:44

jónak tűnik!

Nemrég daráltam be a Maffiózókat..gondolom ismeritek,de én még csak most láttam..nadzson jóó! :)

Kemény Zsaruk-at láttad már? Ha még nem akkor azt is alap bepótolni :)

Coix
2011. júl. 13. 23:44

jónak tűnik!

Akkor neked valószínűleg a Boardwalk Empire (Gengszterkorzó) is be fog jönni. Történelmiben pedig a The Borgias.

Defcom
Válasz Coix kommentjére
2011. júl. 13. 23:46

A Misfits-et ismeri vki? Nekem nagyon adta. Eddig egy évad ment le.

daPEPEhu
Válasz Coix kommentjére
2011. júl. 14. 0:01

Kemény Zsaruk-at láttad már? Ha még nem akkor azt is alap bepótolni :)

egyszer már letöltöttem az egész packot, hogy meglesem,de elfelejtettem( volt egy kis idő mire lejött ..)aztán mikor win-t raktam újra elveszett..de jó hogy mondod! :D

Akkor neked valószínűleg a Boardwalk Empire (Gengszterkorzó) is be fog jönni. Történelmiben pedig a The Borgias.

Broadwalk Empire-t naná hogy nézem, de ott most szünet van ha jól tudom..a borgias-t tegnap kezdtem el..ahhoz képes hogy voltak kételyeim,elég jó..nézhető.

zoltanh
2011. júl. 14. 1:41

egyszer már letöltöttem az egész packot, hogy meglesem,de elfelejtettem( volt egy kis idő mire lejött ..)aztán mikor win-t raktam újra elveszett..de jó hogy mondod! :D

Ha egyszer odajutsz, hogy belekezdesz akkor biztos nagyon "darálni" fogod, mert nagyon nagy sorozat :)

zend
Válasz Krono kommentjére
2011. júl. 14. 2:08

Ha valaki szereti a nem CSI tipusú nyomozós történeteket annak ajánlom a Memphis Beat-et,most megy a 2. évad.Az a Jason Lee a főszereplő aki a My Name Is Earlt-is a hátán vitte.

Krono
Válasz zoltanh kommentjére
2011. júl. 14. 2:09

Ha egyszer odajutsz, hogy belekezdesz akkor biztos nagyon "darálni" fogod, mert nagyon nagy sorozat :)

jaja, elég sok sorozatot láttam már, de nálam az első helyért verseng a Friday Night Lights-cal :D

Cshősz
Válasz Defcom kommentjére
2011. júl. 14. 2:31

A Misfits-et ismeri vki? Nekem nagyon adta. Eddig egy évad ment le.

komáltam, jók nagyon a karakterek. 2 évad ment le ;)

amit nem láttam még említve itt & ütős, bár kemény: OZ

Defcom
Válasz Cshősz kommentjére
2011. júl. 14. 7:20

komáltam, jók nagyon a karakterek. 2 évad ment le ;)

amit nem láttam még említve itt & ütős, bár kemény: OZ

igaz. októberben jön a 3. Can't wait. :)

Élő ügyfélszolgálat