Pl. sitcom,történelmi(bár itt tényleg válogatós vagyok :) ),drámai is jöhet, bár sorozatot még nagyon nem láttam de filmek beszoktak jönni..
daPEPEhu: misirulez egy oldallal korábban írta a Modern Family-t, egyik főszereplő Al Bundy a rém rendesből :) én pár napja belekezdtem, már a 16. résznél tartok. Elég darálós sorozat, szerintem hamar utolérem a real time vetítést :D mivel most lett nyári szünetük a 2.évad végén
hmm..meglesem én is köszi :)
dráma: egyértelműen a Friday Night Lights a legjobb, amerikai focis, de a karakterekre épít, nem magára a sportágra. Stephen King szerint korunk legjobb sorozata. :) (szerintem is az 1ik :D)
Nem tudom igazából, hogy a Breaking Bad milyen műfaj, de ez is qrva jó. Szerintem zseniális.
Két pasi meg egy kicsi még nagyon jó, más sitcomot nem is tudok ajánlani.
Köszi Friday Night Lights-t néha láttam TV-ben, valszeg el is kezdem nézni majd rendesen.
Két pasi meg egy kicsi-ből is láttam jó pár részt az alap kategóriába tartozik :D
Breakin Bad-ről még nem hallottam utána nézek..
ty még egyszer!
Nekem eszembe jutott még egy sorozat amit iszonyat daráltam és már jó ideje sajna utolértem amcsit ahol most szünet van
Entourage - Törtetők
Pár részt láttam abból is..na lesz mit nézni mostanában azt hiszem :D
Sons of Anarchy - Tényleg nagyon frankó, 2 nap alatt letoltam az első évadot. Peggy Bundy for the win :)
A második és a harmadik évad még jobb lesz.
Sons of Anarchy - Tényleg nagyon frankó, 2 nap alatt letoltam az első évadot. Peggy Bundy for the win :)