a borgias-t tegnap kezdtem el..ahhoz képes hogy voltak kételyeim,elég jó..nézhető.
Borgias nekem nagyon tetszett, ami eddig lement belőle, ha ez bejön, akkor érdemes megnézni a Tudors-t is, amit szintén a ST készített ezzel a csapattal. Borgias egyébként Mo-on volt filmezve jórészt.
Ami még mostanában nagyon tetszett, az a Game of Thrones. 3-4 rész után majdnem cancel volt nálam, de most meg alig várom a köv. évadot...
bones s05e03 00:21:40
tudja valaki mi a címe a annak a számnak ami a zongorán szól?
[video=youtube;pMAtL7n_]pMAtL7n_[/video]
[video=youtube;pMAtL7n_]pMAtL7n_[/video]
breaking bad újraindult ha valaki nézi innen
Egy sokak szerint klasszikusba kezdtem tegnap este, a Twin Peaksbe. Még csak a piloton vagyok túl, itt van pár észrevétel:
-történet: jónak ígérkezik, bár van 1-2 homályos spoiler amit összeszedtem még régebbről. Remélem rosszul emlékszem rájuk.
-karakterek: miért van tele a város retardáltakkal?:D Kezdve a fekete kabátos keménylegénnyel (Bobby?) és a haverjával akik a rész végén a cellában vonyítottak, a diszpécser, Laura pszichiátere, de még az FBI ügynök is hülyén viselkedik. Eddig egy karakter sincs akivel azonosulni tudtam volna, talán majd később a helyi sheriff.
-zene: KÖNYÖRGÖM, miért kell az idő 90%-ában zene alá? Ami ráadásul legtöbbször a konstans zúgásban merül ki, ami még 0-ra letekert mélyládával is idegesítő. Remélem ez fog később változni, nagy visszatartó erő a darálásban.
Egyelőre ennyi. A történetet kivéve nem voltak/nincsenek nagy elvárásaim, de azért látszik, hogy 20 éves a sorozat. Innentől igyekszem kicsit más szemmel nézni rá.
breaking bad újraindult ha valaki nézi innen
én a supernaturalra kattantam most rá nagyon, a 4ik asztal helyén mindig ez megy :D
sajna csak 2 évad van belőle
[video=youtube;FT2DOz2McW8]FT2DOz2McW8[/video]