Gondoltam nézek valami sorozatot, amiket ajánlotok, van is 1-2 amiből megnézek pár részt, hátha bejön.
De az feltűnt sitcom-nál senkise írta Dokikat. Pedig szvsz messze a legjobb sorozat(utána Jóbarátok, Kétpasi..stb).Szóval aki szereti a sitcomot az szerintem mindenképp nézze meg. Én többet röhögtem mint az összes többi sorozaton együtt. (Bár lehet a humorérzékemmel van baj:)
1-2 jelenet:
Scrubs J.D.'s Trip to Vegas - YouTube
Scrubs Best Friends - YouTube
Scrubs - Space Invaders - YouTube
Scrubs - Colin Hay Season 7 Episode 2 - YouTube
Szerintetek melyik a legjobb sitcom?
Nálam abszolút első helyen a Modern Family áll, utána a felhőtlen fila.
De pl. a how i met you mothertől kiráz a hideg, a two and half men-re is nagyon gyorsan ráuntam, a rules of edg...vagy micsodában asszem két részt tudtam csak végigszenvedni, szóval ha tudtok ajánlani olyan -valóban!- vicces sorozatokat mint a fenti kettő ne hagyjátok magatokban!
Üdv,
Misi
Mivel próbálkozzak szerintetek? Sitcom-ot ajánljatok főleg!
Ajánlom a Wilfred című sorozatot. 1. évad megy most, érdekes sztori. jókat nevetek :)
Ajánlom a Wilfred című sorozatot. 1. évad megy most, érdekes sztori. jókat nevetek :)
Mivel próbálkozzak szerintetek? Sitcom-ot ajánljatok főleg!
a sopranos-ról eddig csak jót hallottam. érdemes belekezdenem? tényleg jól képet ad a maffiózók világáról? (érdekelnek az ilyen témájú filmek, könyvek, szóval nem ugrok be minden parasztvakítós filmnek ebben a témában:)))
esetleg valami más sorozat, ami nem vígjáték és nem ilyen beleröhögős egy helyszínen játszódó?
köszi előre is
a sopranos-ról eddig csak jót hallottam. érdemes belekezdenem? tényleg jól képet ad a maffiózók világáról? (érdekelnek az ilyen témájú filmek, könyvek, szóval nem ugrok be minden parasztvakítós filmnek ebben a témában:)))
esetleg valami más sorozat, ami nem vígjáték és nem ilyen beleröhögős egy helyszínen játszódó?
köszi előre is
A Sopranos tényleg a #1 sorozatok terén, amit még ajánlok mellé az a The Shield (Kemény Zsaruk). A kettő együtt szerintem a TV elé szegez mindenkit.
Az tuti biztos :) láttam mind a kettőt. Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy melyik jobb :D talán a Shield, mert pörgősebb sorozat.