nálam egy miniseries,az Elit alakulat viszi a pálmát :) a Pacific sem rossz,de ha az Elit 10/10,akkor az max 10/8..
Most éppen az Így jártam anyátokkal-t gyűröm,a 4.évad közepénél tartok,úgyhogy sajna lassan el fog fogyni..De utána tolom a Big bang theory-t,mert már tényleg érdekel,hogy miért dicséri mindenki :)
Én csak egy linkkel tudlak segíteni, mert ugyanazokat ajánlottam volna mint a többiek.
A szinkronos feltöltések szinkronban vannak a tv-ben leadottakkal, jelölve van hogy futó sorozat-e vagy befejezett, teljes-e a sorozat vagy hiányoznak részek.
Sorozatok Ingyen: FÅ‘oldal
hustle, leverage
amiket már mások is leirtak azokat nem fogom ujra.
lost
PORT.hu - Lost - Eltűntek
férjek gyöngye
PORT.hu - Férjek gyöngye
better of ted
PORT.hu -
chuck
PORT.hu - Chuck
Egyértelműen az Alias, de grind közben talán necces, mert egy csomó összefüggést csak a harmadik újranézéskor veszel észre :D
Kicsit csalódtam mester! :)
Family guy elmegy kategória???
No mindegy, izlések és pofonok. :)
Kb. már mindent felsoroltak, pár kiegészítés:
Shield - a legjobb sorozat a földön, de ez is akcijós, szóval nézni kell, bár talán követhető.
Wire - szerintem eredeti hanggal érdemes, mert egy élmény. (enyhe spoiler: van egy rész, amikor kb. 5-6-an próbálják kitalálni, hogy akkor mit is mondhatott egy feka diler :))
Dexter - ez is a top10-ben van nálam, bár az utolsó évad 3/4-én majdnem bealudtam, de a végére felpörgött.
Ami még nem hangzott el:
Oz - régebbi börtönös sorozat, intrikázás, gyilkolászás, szokásos börtönös klisékkel mégis kafa. Hátránya, hogy szerintem ez nincs is szinkronosan, t6 is feliratosan nyomja.
Roma, spartacus - egy kalap alá venném, mert a címekből kitalálható, hogy miről is szólnak. A róma inkább szarkeverős, kevés látványos jelenettel, míg a spartacusről azt hallottam (ez most következik nálam, szóval még nem láttam) hogy elég komoly csaták vannak benne, de egyébként is fasza.
A family guy meg kurvajóóóóóóóóó! :D
Family guy nem rossz végülis, de mondták, hoyg olyan mitn a simpsons, aztán lehet túl nagy lett az elvárásom :)
thx a tippeket, csekkolok 1-2t biztosan majd :)
valaki entourage? nemrég daráltam le és sokkal jobb mint amire számítottam...
Dextert én is ajánlom, de grind mellett lehet nem olyan jó. Tipikusan az a sorozat, ami akkor tetszik az embernek, ha kicsit bele is éli magát, én a végére már kezdtem azonosulni Dexter barátunkkal :P
Entourage előszőr nekem nem tetszett,aztán az utsó 5 évadot végig daráltam egy hét alatt, nagyon bejövős.