én a végére már kezdtem azonosulni Dexter barátunkkal :P
Hujuj, kit öltél meg? :D
- HIMYM
- Nip/Tuck
- Fringe
- Californication
- IT Crowd !!!!!!! (2 hét és jön az új évad)
Láttam fél éve egy trailert amiben kb az volt a sztori hogy a fickót elhagyta a családja + kirúgják, majd összeismerkedik egy nővel, aki rájön hogy az ürge nagy hímtaggal van megáldva. Long story short: A nő elkezdi futtatni a palit, akiből így hímringyó lesz míg a nőből strici. Mindez valami könnyed, röhögtetős stílusban.
Tudja valaki mi ez a sorozat? Az alapsztori elég ütős :D
- Láttam fél éve egy trailert amiben kb az volt a sztori hogy a fickót elhagyta a családja + kirúgják, majd összeismerkedik egy nővel, aki rájön hogy az ürge nagy hímtaggal van megáldva. Long story short: A nő elkezdi futtatni a palit, akiből így hímringyó lesz míg a nőből strici. Mindez valami könnyed, röhögtetős stílusban.
Tudja valaki mi ez a sorozat? Az alapsztori elég ütős :D
Amit ajánlok neked, az a Maffiózók és a Kemény zsaruk, bár mindkettőben van jó pár akció, de alapjában véve lassú menetű, aprólékosan építkező sorozatok. Egyszerűen kötelező. Ja, és szinkronosak természetesen!
Én most a Breaking Bad-et nézem most jön a harmadik évad befejező
Nemtom ismeri e valaki de röviden kémia tanárnál rákot diagnosztizálnak erre egy hirtelen ötlettől vezérelve volt diákjával elkezdenek drogot főzni
egyetlen hátránya hogy vannak benne altatos részek de aztán mindig odatesznek valamit amiért muszáj vagy megnézni a kövit.
amit mostanában láttam azok közül a Misfits és Californication tetszett a legjobban
Nézzetek Lie to me-t, már csak miatta is.
She is very hot :D
Vagy Heroes-t! :D
Bár az összes sorozatban dögös csajok és jóképű srácok vannak. Valamivel vonzóvá kell tenni. :D
na tegnap elkezdtem nézni az angyalbőrbent, 1nek elmegy :D
PORT.hu - Angyalbőrben