[video=youtube;Rl2WChXlEWA]Rl2WChXlEWA[/video]
Egy kis retro Gazdagrétről! :) Biztos sokan láttátok, de aki még nem látta érdemes megnézni!
[video=youtube;mLH1GOESeJg]mLH1GOESeJg[/video]
Egy kis retro Gazdagrétről! :) Biztos sokan láttátok, de aki még nem látta érdemes megnézni!
[video=youtube;mLH1GOESeJg]mLH1GOESeJg[/video]
A legnagyobb sorozat a Firefly (PORT.hu)
Hatodszor nézem újra. Zseniális világ, fasza karakterek, és egyszerűen kurva jó. Minden idők 2. legjobb sorozat főcímzenéjével(Első a Kingdom Hospital).
Igy a nyari szabi alatt nekialltam es megneztem par sorozatot. Nev szerint a Skins 1-3, Lie to Me 1, The Pacific-et. Melo mellett megprobalok beszoritani 1-2 Dexter epet is.
Nem tudom, hogy vki írta-e már de szerintem a Human Giant nagyon ott van, meg ami még nagyon jó: Már megint Malcolm.
it crowd 1nek elmegy, mondjuk néha kicsit erőltetett
entourage 1. évad alapján egész elmegy, bár nem mondanám, hogy túlzodtan elgondolkodtató / megfejti az élet nagy kérdéseit v ilyesmi :D
it crowd 1nek elmegy, mondjuk néha kicsit erőltetett
entourage 1. évad alapján egész elmegy, bár nem mondanám, hogy túlzodtan elgondolkodtató / megfejti az élet nagy kérdéseit v ilyesmi :D
Én a Psych-ba kezdtem bele. Nem üti meg a Chuck/The Shield/HIMYM szintjét, de azért erre is rá lehet kattanni. :)