Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

Holdenper
Válasz titcar kommentjére
2012. jún. 7. 0:44

Ezek a sorozatok fognak jönni ősszel. Melyik lesz jó szerintetek?

Upfronts 2012/13: Itt a vége at Sorozatjunkie

Szerintem ezek lehetnek jók:
The following, The goodwin games, Elementary, Vegas, Friend me, Zero hour, 666 park avenue, The neighbors, Hannibal, Revolution, Go on, Arrow, Cult
Lesz mit nézni:D

Matt Coburn
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jún. 7. 3:46

Azt nem tudom, de mindjárt indul a Falling Skies második évada.

Falling Skies Season 2 - Official Trailer - YouTube

Lancelot
Válasz titcar kommentjére
2012. jún. 20. 10:53

Sziasztok!

Megvan valakinek a The amazing race című reality sorozat? Vagy esetleg honnan lehetne letölteni, a magyar feliratos változatokat. Ha jól emlékszem régebben AXN-en ment jó pár évad. Azokra lenne szükségem.

Holdenper
Válasz Lancelot kommentjére
2012. jún. 20. 12:08

Magyar felirattal nem tudom, de felirat nélkül fent van youtubeon szerintem az összes éved az amazingraceglobal csatornáján

Lancelot
2012. jún. 20. 12:58

köszi, de nem tudok angolul, így a felirat az szükséges lenne

Holdenper
Válasz Lancelot kommentjére
2012. jún. 20. 14:36

köszi, de nem tudok angolul, így a felirat az szükséges lenne

- HosszuPuska Subtitles - Feliratok let

Nézd meg itt, szerintem elég sok részhez van fent felirat, vagy esetleg itt is kereshetsz:

Feliratok.info

Nem meghívós torrentek között például ott van a thepiratebay.se, vagy a kat.ph...ezeknél valószínű megtalálod a részeket.

Vagy google-be is beírhatod, lesz pár találat:) (ha nem találod úgy, hogy mondjuk the amazing race s08e11, akkor próbáld TAR s08e11-ként is vagy valami hasonló formátumban:) )

medgypeti
2012. jún. 23. 18:37

Ez a The Killing valami hatalmas sorozat, most végeztem a 2. évaddal.Aki eddig nem látta annak mindenképp ajánlom! 10/10

Krono
Válasz medgypeti kommentjére
2012. jún. 23. 18:53

Ez a The Killing valami hatalmas sorozat, most végeztem a 2. évaddal.Aki eddig nem látta annak mindenképp ajánlom! 10/10

Szerintem is jó, habár nekem ez a kis noir hangulat nem annyira jön be :(

zoltanh
Válasz medgypeti kommentjére
2012. jún. 23. 18:55

Listámon fent van :)

Viszont olvastam, hogy teljesen le lett zárva a 2.ik évad története. Írták, hogy vagy be lesz itt fejezve a sorozat vagy kezdődök egy teljesen új történet.

Viszont ez a sorozat koppintás a norvég/finnektől. Csak annak nem tudom mi a címe.

medgypeti
Válasz zoltanh kommentjére
2012. jún. 23. 18:58

Forbrydelsen. Dán sorozat. NC-on fenn van az is.

Élő ügyfélszolgálat