Forbrydelsen. Dán sorozat. NC-on fenn van az is.
- HosszuPuska Subtitles - Feliratok let
Nézd meg itt, szerintem elég sok részhez van fent felirat, vagy esetleg itt is kereshetsz:
Feliratok.info
Nem meghívós torrentek között például ott van a thepiratebay.se, vagy a kat.ph...ezeknél valószínű megtalálod a részeket.
Vagy google-be is beírhatod, lesz pár találat:) (ha nem találod úgy, hogy mondjuk the amazing race s08e11, akkor próbáld TAR s08e11-ként is vagy valami hasonló formátumban:) )
Köszi! Akkor még így sem találtam el az országot :D
Te láttad azt is?
Köszi meglesem:)
Ez a The Killing valami hatalmas sorozat, most végeztem a 2. évaddal.Aki eddig nem látta annak mindenképp ajánlom! 10/10
Biztos ismerik innen sokan, de aki esetleg még nem nézte volna, azoknak 3 kötelező sorozatom van.
Dexter, Fringe (Rejtély), 24
Ezek közül nálam valamiért a Fringe vitte a pálmát de csak mert vhogy nagyon a szívemhez nőttek a szereplők és iszonyat rossz, hogy már csak 1 évad lesz :DD
Dexterről meg nincs mit mondani, egyszeruen tokeletes.
24ben még csak a 2.évadnál tartok, és az első évad kicsit lassan indul be, de miután beindult elég pörgös, meg ilyen "muszáj megnézeni a következő részt is" feelinges.
24ben még csak a 2.évadnál tartok, és az első évad kicsit lassan indul be, de miután beindult elég pörgös, meg ilyen "muszáj megnézeni a következő részt is" feelinges.
Én OZ-t nézem most 3.évadnál vagyok.bejövős
24 a sorozatok sorozata, van a 24 és utána sokáig semmi:)
kár, hogy csak 8 évados lett, jó lett volna, ha stílszerűen legalább 24 évados lenne:)