Ez így elég erős :D
Szerintem nem láttál még elég sorozatot, hogy ilyen nyilatkozz a 24-ről.
Kemény Zsaruk
Maffiózók
Drót
Csak, hogy párat említsek. Ezek közül ami pörgős az a kemény zsaruk és a 24-el ellentétbe ennek "életszaga" van.
Láttam én is mind a 8 évadot a 24-ből, nem is ítélem el, mert jó. Csak néha vicces, hogy szegény Bauer mit kap benne és mindig túléli. Megszúrják/kínozzák, meglövik, de pár résszel később már kb semmi baja :)
Ez így elég erős :D
Szerintem nem láttál még elég sorozatot, hogy ilyen nyilatkozz a 24-ről.
Kemény Zsaruk
Maffiózók
Drót
Csak, hogy párat említsek. Ezek közül ami pörgős az a kemény zsaruk és a 24-el ellentétbe ennek "életszaga" van.
Láttam én is mind a 8 évadot a 24-ből, nem is ítélem el, mert jó. Csak néha vicces, hogy szegény Bauer mit kap benne és mindig túléli. Megszúrják/kínozzák, meglövik, de pár résszel később már kb semmi baja :)
Biztos ismerik innen sokan, de aki esetleg még nem nézte volna, azoknak 3 kötelező sorozatom van.
Dexter, Fringe (Rejtély), 24
24 a sorozatok sorozata, van a 24 és utána sokáig semmi:)
kár, hogy csak 8 évados lett, jó lett volna, ha stílszerűen legalább 24 évados lenne:)
Ez a tipikus "most nézem a sorozatot, ezért ez a legjobb a világon" érzés :D Velem is sokszor volt ilyen :) De hidd el, vannak sokkal jobb sorozatok a 24nél ;)
Ez a The Killing valami hatalmas sorozat, most végeztem a 2. évaddal.Aki eddig nem látta annak mindenképp ajánlom! 10/10
Jóféle, nyomozós, vicces, Galifianakisos (a másnaposokban a szakállas arc:D), jólmegírtkarakteres sorozat.
Bored to Death (TV Series 2009) - IMDb
Lehet, hogy volt már. Még tart a 2. évad Amerikában. Most kezdtem el nézni eddig elég jó szerintem.
[video=youtube;SYUQKm2nZNE]http://www.youtube.com/watch?v=SYUQKm2nZNE[/video]
Suits (TV Series 2011) - IMDb
Jaja, én is csak ajánlani tudom. :)
Én a Mentalistába kezdtem bele, először azt gondoltam,hogy valami pszichozsarus hulladék lesz, de pont ellenkezőleg. Nagyon cool :)
Jaja, én is csak ajánlani tudom. :)
Én a Mentalistába kezdtem bele, először azt gondoltam,hogy valami pszichozsarus hulladék lesz, de pont ellenkezőleg. Nagyon cool :)