Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

barsza
Válasz zoltanh kommentjére
2013. ápr. 20. 21:44

Azta ku*va milyen lezárása lett...

barsza: 3.évadtól tetszett meg nekem igazán. Addig elég lassacskán jutottam el, de onnan daráltam nem gyengén. Most meg várhatok augusztusig, hogy megkapjuk a lezáró 8 részt.

Szinkronosan kezdtem el nézni. A 2. évad végét feliratosan néztem, az sem volt rossz, lehet rászánom magam. Hány évados lesz?

zoltanh
Válasz barsza kommentjére
2013. ápr. 20. 21:54

Szinkronosan kezdtem el nézni. A 2. évad végét feliratosan néztem, az sem volt rossz, lehet rászánom magam. Hány évados lesz?

Faterom szinkronnal nézni és belenéztem, hogy úgy milyen, de nem tetszett. Bár általában mindennel így vagyok. Ha nem esik nehezedre az olvasás (neki igen és mindent csak szinkronnal hajlandó nézni) akkor folytasd angolul, mert kitudja, hogy az rtl mikor fog a végére érni. Most 5.évad 8.résznél tartunk. Ehhez jön még 8 rész lezárásnak amit felfoghatunk egy 6.évadnak, de imdb úgy írja, hogy az 5.évad 16 részes lesz.

GStealer
Válasz titcar kommentjére
2013. ápr. 21. 19:42

A készítők egy évadnak tervezték, a csatorna egy hülye ötlettől vezérelve viszont szétszedte kétfelé. Így kapunk két csonka évadot.

zoltanh
2013. ápr. 21. 19:50

Tehát akkor eredetileg 12-13 részesre volt tervezve az 5. és a 6.évad is?

JuhaAasz
2013. ápr. 21. 19:53

Vélemények a Kívűlállókról és a Happy Endingsről ?

köszöntem :)

GStealer
2013. ápr. 21. 20:09

Tehát akkor eredetileg 12-13 részesre volt tervezve az 5. és a 6.évad is?

Nem, összesen tervezték ezt a tízen-egynéhány epizódot, amivel még le tudják zárni a történetet, miután kiderült, hogy a csatorna kaszálja a sorozatot. A kettészedés utána jött.

Holdenper
Válasz GStealer kommentjére
2013. ápr. 21. 20:38

Happy endings az elején elég jó, de nagyon rohamosan csökken a színvonal, és a mostani részek elég unalmasak, meg erőltetettek.

Kívülállók = Misfits? Ha igen, az akkor nagyon jó:)

mrtmarko
2013. ápr. 21. 21:00

A Misfits-et csakis angolul, felirattal! Nagyon durva akcentusok vannak benne, amit a magyar szinkron nem ad vissza.

JuhaAasz
Válasz mrtmarko kommentjére
2013. ápr. 22. 16:08

Köszi szépen :) úgy gondoltam énis, hogy angol szinkron magyar felirat...

kertitorp
2013. ápr. 24. 9:13

Fringe-hez hasonló sorozatot tudnátok ajánlani?

Élő ügyfélszolgálat