Ajánljatok valami sorozatot, ami nem krimi, gengszter, orvosos.
Breaking bad, Kaliforgia, Spartacus, Trónok harca, Törtetők - ezek tetszettek
Dextert elkezdtem az nem jött be.
barátok közt
Vikings+1
Nem szeretem a történelmi sorozatokat, de ez nagyon adja
Ajánljatok valami sorozatot, ami nem krimi, gengszter, orvosos.
Breaking bad, Kaliforgia, Spartacus, Trónok harca, Törtetők - ezek tetszettek
Dextert elkezdtem az nem jött be.
tegnap elkezdtem bansheet, lepörgettem 4 részt, de én nem értem mi ez a nagy hype körülötte. Szerintem kaszálom.
*spoiler*
kurvára idegesít hogy a 3. részben szétalázta a bajnokot, viszont a 4. részben meg egy szó se esett az egészről. olyan mintha nem kapcsolódna az előző részhez a történet kb.
jah szerintem tipik za a sorozat amikor ilyennel nem szabad törödni mert elrontja az élményt h sok apró hiba van benne,inkább csak olyan kikapcoslodós na lássunk egy ki akciót a pop corn mellé,de a jobb fajtából...
magyar: Hacktion
lehet lehúzni,de szerintem ahhoz képest hogy saját gyártás egészen jó, Anger Zsolt zseni, Tóth Eszter meg nyammmm
tegnap elkezdtem bansheet, lepörgettem 4 részt, de én nem értem mi ez a nagy hype körülötte. Szerintem kaszálom.
*spoiler*
kurvára idegesít hogy a 3. részben szétalázta a bajnokot, viszont a 4. részben meg egy szó se esett az egészről. olyan mintha nem kapcsolódna az előző részhez a történet kb.
Házi háborúkat nézte régen valaki? Kár, hogy csak két évad lett belőle, én szerettem
Én néztem, jó volt,szerettem.
*spoiler*