Dexter 5.évad 12. rész
enyhén spoileres
Csak engem zavart, hogy Debra nem botlott bele a piros autóba amivel Dexter felborult? Ekkora bakit azért nem vártam volna. Nem hiszem el, hogy másképp nem lehetett volna kivitelezni.
Vagy valami elkerülte a figyelmemet és nem is azon az útvonalon ment?
Amúgy 4.évadhoz képest jóval gyengébb volt a mostani.
Következő évad sexy lesz!;)
Trónok harcát nézi valaki?
Ha bejön a sorozat a könyvek kötelezőek :) Eddig asszem 5 kötet van, talán egy volt ami unalmasabb.
Persze az író a befejező kötettel kb fasorban sincs, szóval amikorra megírja addig kb a karaktereket sem fogom tudni ki merre van..:S
Spartacus 3. évad már elég izzadság szagú, sajnos nem tudják hozni az előző két évad szinvonalát.
walking dead mostani évadja sem volt akkora mint az előzőek sajnos. Ettől függetlenül nézem amíg lesz :)
Lehet adok egy esélyt ennek a másik zombisnak amit itt írtatok, mert hiányoznak a zombik :(
Bansheet ajánlanám mint első évados szerintem nagyon jó lett : akciódús ,elcsépelt klisés szituk nélkül, minden részben csöcsök és pélóméregetés.
Trónok harcát nézi valaki?
Ha bejön a sorozat a könyvek kötelezőek :) Eddig asszem 5 kötet van, talán egy volt ami unalmasabb.
Persze az író a befejező kötettel kb fasorban sincs, szóval amikorra megírja addig kb a karaktereket sem fogom tudni ki merre van..:S
Spartacus 3. évad már elég izzadság szagú, sajnos nem tudják hozni az előző két évad szinvonalát.
walking dead mostani évadja sem volt akkora mint az előzőek sajnos. Ettől függetlenül nézem amíg lesz :)
Lehet adok egy esélyt ennek a másik zombisnak amit itt írtatok, mert hiányoznak a zombik :(
Trónok harcát annyian dicsérik, asszem bele kell kezdenem :)
én úgy kezdtem hogy egyik kolléganőm ajánlotta, hogy nézzem meg. Pár hét múlva rákérdezett hogy MÉG MINDIG NEM nézted meg?
aztán gondoltam megnézem az első pár részt. Na, akkorkb végignéztem az egész évadot egyhuzamban, aztán beszereztem az összes könyvet és kivégeztem. :)
Nálam ez nagy szó, mert régóta nem olvasok olyan könyvet ami nem "szakmai" de ez teljesen lekötött :)
Van egy új scifi, én csak randomra szedtem le kipróbálásra, annyira nem jött át. De aki scifi fan, annak 1 próbát megérhet.
Defiance (TV Series 2013– ) - IMDb
Ajánljatok valami sorozatot, ami nem krimi, gengszter, orvosos.
Breaking bad, Kaliforgia, Spartacus, Trónok harca, Törtetők - ezek tetszettek
Dextert elkezdtem az nem jött be.
Nézz bele a Vikings-be.