Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

zoltanh
Válasz titcar kommentjére
2013. ápr. 29. 14:23

Dexter 5.évad 12. rész

enyhén spoileres

Csak engem zavart, hogy Debra nem botlott bele a piros autóba amivel Dexter felborult? Ekkora bakit azért nem vártam volna. Nem hiszem el, hogy másképp nem lehetett volna kivitelezni.

Vagy valami elkerülte a figyelmemet és nem is azon az útvonalon ment?
Amúgy 4.évadhoz képest jóval gyengébb volt a mostani.

lightcold7
2013. ápr. 29. 14:29

Következő évad sexy lesz!;)

naggeri
2013. ápr. 29. 14:54

Trónok harcát nézi valaki?
Ha bejön a sorozat a könyvek kötelezőek :) Eddig asszem 5 kötet van, talán egy volt ami unalmasabb.
Persze az író a befejező kötettel kb fasorban sincs, szóval amikorra megírja addig kb a karaktereket sem fogom tudni ki merre van..:S

Spartacus 3. évad már elég izzadság szagú, sajnos nem tudják hozni az előző két évad szinvonalát.

walking dead mostani évadja sem volt akkora mint az előzőek sajnos. Ettől függetlenül nézem amíg lesz :)
Lehet adok egy esélyt ennek a másik zombisnak amit itt írtatok, mert hiányoznak a zombik :(

zagato
2013. ápr. 29. 14:57

Bansheet ajánlanám mint első évados szerintem nagyon jó lett : akciódús ,elcsépelt klisés szituk nélkül, minden részben csöcsök és pélóméregetés.

möster
Válasz naggeri kommentjére
2013. ápr. 29. 15:02

Trónok harcát nézi valaki?
Ha bejön a sorozat a könyvek kötelezőek :) Eddig asszem 5 kötet van, talán egy volt ami unalmasabb.
Persze az író a befejező kötettel kb fasorban sincs, szóval amikorra megírja addig kb a karaktereket sem fogom tudni ki merre van..:S

Spartacus 3. évad már elég izzadság szagú, sajnos nem tudják hozni az előző két évad szinvonalát.

walking dead mostani évadja sem volt akkora mint az előzőek sajnos. Ettől függetlenül nézem amíg lesz :)
Lehet adok egy esélyt ennek a másik zombisnak amit itt írtatok, mert hiányoznak a zombik :(

Trónok harcát annyian dicsérik, asszem bele kell kezdenem :)

naggeri
Válasz möster kommentjére
2013. ápr. 29. 15:07

Trónok harcát annyian dicsérik, asszem bele kell kezdenem :)

én úgy kezdtem hogy egyik kolléganőm ajánlotta, hogy nézzem meg. Pár hét múlva rákérdezett hogy MÉG MINDIG NEM nézted meg?
aztán gondoltam megnézem az első pár részt. Na, akkorkb végignéztem az egész évadot egyhuzamban, aztán beszereztem az összes könyvet és kivégeztem. :)
Nálam ez nagy szó, mert régóta nem olvasok olyan könyvet ami nem "szakmai" de ez teljesen lekötött :)

möster
Válasz naggeri kommentjére
2013. ápr. 29. 15:12

én úgy kezdtem hogy egyik kolléganőm ajánlotta, hogy nézzem meg. Pár hét múlva rákérdezett hogy MÉG MINDIG NEM nézted meg?
aztán gondoltam megnézem az első pár részt. Na, akkorkb végignéztem az egész évadot egyhuzamban, aztán beszereztem az összes könyvet és kivégeztem. :)
Nálam ez nagy szó, mert régóta nem olvasok olyan könyvet ami nem "szakmai" de ez teljesen lekötött :)

én anno Dexterrel voltam így,sokan ajánlották, én meg úgy voltam vele, hogy biztos mi felkapott sorozat csak..... majd megnéztem az első pár részt, aztán sodródtam az árral :)

Slynzor
2013. ápr. 30. 1:33

Van egy új scifi, én csak randomra szedtem le kipróbálásra, annyira nem jött át. De aki scifi fan, annak 1 próbát megérhet.
Defiance (TV Series 2013– ) - IMDb

barsza
2013. máj. 5. 21:21

Ajánljatok valami sorozatot, ami nem krimi, gengszter, orvosos.
Breaking bad, Kaliforgia, Spartacus, Trónok harca, Törtetők - ezek tetszettek
Dextert elkezdtem az nem jött be.

zend
2013. máj. 5. 21:30

Nézz bele a Vikings-be.

Élő ügyfélszolgálat