The middle, szerintem vicces ! Még senki se írta, ezen azért meglepődtem! Szerintem érdemes megnézni, a legelső rész a legjobb belőle! A kis srác hatalmas benne!
Rules of Engagement szerintem qrva jó.Meg most elkezdtem a The Eventet, és a Running Wildeot is, ezekből még csak 3-4 rész ment le de eddig tetszenek.
Idaig többnyire bitgaterol szedtem a sorozatokat, de amint latom, s picit utanaolvastam, megszunt. Ti honnan szeditek? van meg bithumenes accom, valoszinu a legtobb ott is rajt lesz.
Idaig többnyire bitgaterol szedtem a sorozatokat, de amint latom, s picit utanaolvastam, megszunt. Ti honnan szeditek? van meg bithumenes accom, valoszinu a legtobb ott is rajt lesz.
Az egyértelmű legnagyobb kedvenc a TBBT, nem is kell ragozni. HIMYM-et is imádom, bár én már csak úgy vagyok vele, hogy commited vagyok, már csak a sztori érdekel, de annyira nem tud szórakoztatni (pár jó pillanaton kívül)
A méltatlanul népszerűtlen 30 Rock meg valami zseniálisan jó, csak nem árt hozzá képben lenni az amerikai televíziózás legbelsőbb bugyraival (nem véletlenül a kritikusok kedvence), a magyar fordító például ordítóan egyértelmű utalásokat fordított rosszul, szóviccek sem estek le neki, így magyarul egy percet sem ajánlok belőle.
Klasszikus kedvenc meg a Seinfeld, amit meg ugye úgy érdemes néznünk, hogy '90-es években gondolkodunk.
+Rules of Engagement tényleg jó, Shit My Dad Says meg egy próbát megér, bár vsz. kasza lesz.
nálam a how i met az 3 évadig tartott,elöször csak 1-2 rossz rész majd kb átcsapott fosba...
nálam még a tbbt mellet nagy kedvenc a two and half men charlie sheen-nel,rádás h kb saját magát alakítja és szerintem 8 évad alatt cseppet se romlott a színvonal
nálam a how i met az 3 évadig tartott,elöször csak 1-2 rossz rész majd kb átcsapott fosba...
még a tbbt mellet nagy kedvenc a two and half men charlie sheen-nel,rádás h kb saját magát alakítja és szerintem 8 évad alatt cseppet se romlott a színvonal
Meglepődtem, hogy mennyire jó az Ugly Americans, és a másik rajzfilm, ami nem rég debütált a Comedy Centralon. Valami zseniális.. A másiknak nem jut eszembe a neve, az a lényege, hogy összezárják a rajzfilm sztárokat. Ütős, amikor pl. a szuperhős beül a beszélgető szobába, és elmondja a kamerának, hogy ő csak a pénzért jelentkezett. LOL
Sajnos "jancsiweben" nincs fent. Valaki tud olyan helyet, ahonnan be tudnám szerezni?
Meglepődtem, hogy mennyire jó az Ugly Americans, és a másik rajzfilm, ami nem rég debütált a Comedy Centralon. Valami zseniális.. A másiknak nem jut eszembe a neve, az a lényege, hogy összezárják a rajzfilm sztárokat. Ütős, amikor pl. a szuperhős beül a beszélgető szobába, és elmondja a kamerának, hogy ő csak a pénzért jelentkezett. LOL
Sajnos "jancsiweben" nincs fent. Valaki tud olyan helyet, ahonnan be tudnám szerezni?
A Blue Mountain State kihagyhatatlan szerintem. Fiatalos, bulis, amerikaifocis, bár néha nehéz eldönteni, hogy tojáslabdát, vagy melleket látunk többet benne.. MTV már adja magyar szinkronnal..Ajánlom mindenkinek.
Ízelítő: YouTube - BLUE MOUNTAIN STATE Trailer: On SUPERCHANNEL Thursdays @ 8pm ET: MAPLE PICTURES