Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

apro
Válasz GStealer kommentjére
2010. dec. 20. 19:18

Aki még nem ismeri a Sons of Anarchyt és motoros, rock n rollos sorozatot szeretne nézni az gyorsan pótoljon! Múlt héten lett vége a 3. évadnak, ami zseniális volt. Nekem felkerült a toplistám élére a Dexter mellé.
Itt egy hosszabb bemutatója: Sons of Anarchy – írta Donnie at Sorozatjunkie

Nézném ezerrel, de sehol se találtam szinkronosat. Készült belőle?

tylerhungary
Válasz apro kommentjére
2010. dec. 20. 21:49

Nézném ezerrel, de sehol se találtam szinkronosat. Készült belőle?

nem készült még

GStealer
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. jún. 13. 1:10

Pár hete indult egy új sorozat George R. R. Martin fantasy könyvsorozata alapján Game of Thrones címen. Nagyon erősen indított, engem azonnal beszippantott a világa. Két probléma van vele: hetente egy epizódot adnak le és már csak két rész van az évadból.:D Azt hiszem szinkronosan is adják a HBO-n, én feliratosan nézem.
"Winter is coming.":)

Brader
Válasz GStealer kommentjére
2011. jún. 13. 2:23

Pár hete indult egy új sorozat George R. R. Martin fantasy könyvsorozata alapján Game of Thrones címen. Nagyon erősen indított, engem azonnal beszippantott a világa. Két probléma van vele: hetente egy epizódot adnak le és már csak két rész van az évadból.:D Azt hiszem szinkronosan is adják a HBO-n, én feliratosan nézem.
"Winter is coming.":)

Fantasztikus látványvilág f@szán kidolgozott karakterekkel és szépen csordogál a story, csak az a heti 1 tényleg lófütty...

branermajszter
Válasz Brader kommentjére
2011. jún. 13. 2:46

Lie to me,most kezdtem a harmadik évadot!4 Tim Roth óriási

misirulez
Válasz branermajszter kommentjére
2011. jún. 13. 7:27

Szerintetek melyik a legjobb sitcom?

Nálam abszolút első helyen a Modern Family áll, utána a felhőtlen fila.

De pl. a how i met you mothertől kiráz a hideg, a two and half men-re is nagyon gyorsan ráuntam, a rules of edg...vagy micsodában asszem két részt tudtam csak végigszenvedni, szóval ha tudtok ajánlani olyan -valóban!- vicces sorozatokat mint a fenti kettő ne hagyjátok magatokban!

Üdv,
Misi

zoltanh
Válasz misirulez kommentjére
2011. jún. 13. 7:32

Szerintetek melyik a legjobb sitcom?

Nálam abszolút első helyen a Modern Family áll, utána a felhőtlen fila.

De pl. a how i met you mothertől kiráz a hideg, a two and half men-re is nagyon gyorsan ráuntam, a rules of edg...vagy micsodában asszem két részt tudtam csak végigszenvedni, szóval ha tudtok ajánlani olyan -valóban!- vicces sorozatokat mint a fenti kettő ne hagyjátok magatokban!

Üdv,
Misi

the big bang theory, ebbe nem néztél még bele?

How i met your nekem is cancel lett. Még az 5.évadot végigszenvedtem valahogy.

Viszont én egy részt nem láttam még a modern family-ből és látom, hogy imdb-n is jó pontot kapott. Pár részt le is húzok belőle :)

misirulez
Válasz titcar kommentjére
2011. jún. 13. 7:33

elmegy kategória volt:
my name is earl

Ohh, ne már pedig az iszonyat jó, de nem a humora miatt, inkább az egésznek olyan örökigazság szaga van vagy mittomén nem vagyok kritikus hogyan fogalmazzam szal a kategóriájában magasan a legjobb, bár lehet hogyha csak a hangját hallgatod úgy nem üt. (jah és talán az egyetlen sorozat ahol a magyar hang nem rosszabb sőt jobb mint az eredeti.)

misirulez
Válasz zoltanh kommentjére
2011. jún. 13. 7:36

the big bang theory, ebbe nem néztél még bele?

How i met your nekem is cancel lett. Még az 5.évadot végigszenvedtem valahogy.

Viszont én egy részt nem láttam még a modern family-ből és látom, hogy imdb-n is jó pontot kapott. Pár részt le is húzok belőle :)

nem bánod meg hatalmas az elején kicsit féltem a meleg páros vonatkozásoktól, de szerencsére nem szúrták el.

ja a nagy bumm nekem nem jött be annyira, pontosabban elején igen de aztán gyorsan ellaposodott, bár azt a poént sosem felejtem el, hogy a hapi lerak csomó mindent azt asztalra, hogy drágám találd ki hova megyünk, svájci csoki, svájci sajt stb, erre kérdezi: ezt mind megeszed én felülök a hátadra és felfingasz a holdra??? :D:D:D

misirulez
Válasz zagato kommentjére
2011. jún. 13. 7:44

[QUOTE=zagato;205032Breaking Bad[/QUOTE]

+1, nagyon nagy az is. :D

Meg valaki említette entourage-t is, az is amennyire rosszul indult annyira jó lett az egész.

Élő ügyfélszolgálat