Aki még nem ismeri a Sons of Anarchyt és motoros, rock n rollos sorozatot szeretne nézni az gyorsan pótoljon! Múlt héten lett vége a 3. évadnak, ami zseniális volt. Nekem felkerült a toplistám élére a Dexter mellé.
Itt egy hosszabb bemutatója: Sons of Anarchy – írta Donnie at Sorozatjunkie
Nézném ezerrel, de sehol se találtam szinkronosat. Készült belőle?
Pár hete indult egy új sorozat George R. R. Martin fantasy könyvsorozata alapján Game of Thrones címen. Nagyon erősen indított, engem azonnal beszippantott a világa. Két probléma van vele: hetente egy epizódot adnak le és már csak két rész van az évadból.:D Azt hiszem szinkronosan is adják a HBO-n, én feliratosan nézem.
"Winter is coming.":)
Pár hete indult egy új sorozat George R. R. Martin fantasy könyvsorozata alapján Game of Thrones címen. Nagyon erősen indított, engem azonnal beszippantott a világa. Két probléma van vele: hetente egy epizódot adnak le és már csak két rész van az évadból.:D Azt hiszem szinkronosan is adják a HBO-n, én feliratosan nézem.
"Winter is coming.":)
Lie to me,most kezdtem a harmadik évadot!4 Tim Roth óriási
Szerintetek melyik a legjobb sitcom?
Nálam abszolút első helyen a Modern Family áll, utána a felhőtlen fila.
De pl. a how i met you mothertől kiráz a hideg, a two and half men-re is nagyon gyorsan ráuntam, a rules of edg...vagy micsodában asszem két részt tudtam csak végigszenvedni, szóval ha tudtok ajánlani olyan -valóban!- vicces sorozatokat mint a fenti kettő ne hagyjátok magatokban!
Üdv,
Misi
Szerintetek melyik a legjobb sitcom?
Nálam abszolút első helyen a Modern Family áll, utána a felhőtlen fila.
De pl. a how i met you mothertől kiráz a hideg, a two and half men-re is nagyon gyorsan ráuntam, a rules of edg...vagy micsodában asszem két részt tudtam csak végigszenvedni, szóval ha tudtok ajánlani olyan -valóban!- vicces sorozatokat mint a fenti kettő ne hagyjátok magatokban!
Üdv,
Misi
elmegy kategória volt:
my name is earl
the big bang theory, ebbe nem néztél még bele?
How i met your nekem is cancel lett. Még az 5.évadot végigszenvedtem valahogy.
Viszont én egy részt nem láttam még a modern family-ből és látom, hogy imdb-n is jó pontot kapott. Pár részt le is húzok belőle :)
[QUOTE=zagato;205032Breaking Bad[/QUOTE]
+1, nagyon nagy az is. :D
Meg valaki említette entourage-t is, az is amennyire rosszul indult annyira jó lett az egész.