lol.. grind mellett sorozat
no comment..komolytalan játékos.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani grindelés közben nézhető (hallgatható) sorozatot?:)
Szinkronos kellene, de nem tudom mibe érdemes belekezdeni...
Ezeket néztem eddig: Két pasi meg egy kicsi (Charlie haláláig:)); Breaking Bad; Chuck; Dr. House; Kaliforgia
lol.. grind mellett sorozat
no comment..komolytalan játékos.
Háttérzajnak teljesen jó. Utálok kussban ülni és a zene se jó mindig.
Komolytalan? Kérdezd meg titcart, hogy sne alatt hány sorozatot végzett ki :D
Verseny játékosok is 2-3 asztal mellett már unatkoznak, kivéve FT-n.
Szerintem teljesen háttérzajnak nem okoz romlást a játékban. Tegnap pl ment a Simpson család, de halvány lila gőzöm nincs, hogy mi volt benne, mert tényleg csak háttérzajnak volt bekapcsolva.
Régebben próbáltam úgy is, hogy poki mellette valóban nézem a sorozatot, de annak nem lett jó vége, kb egyikre se tudtam rendesen figyelni.
De nálam ez volt a szobabicikli vagy elliptikus tréner sorozat nézés komóval is. Edzettem, de a sorozatot nem tudtam rendesen követni.
Ebből látszik, hogy nem vagyok nőből :D
Mostanában senki nem említette az Arrow-t. Vannak benne totálisan idegesítő dolgok, de ha ezeken nem akad fent az ember, akkor alapból sztem jó kis sorozat.
The Sopranos (TV Series 1999–2007) - IMDb
A legjobb sorozat szerintem. Mindenkinek kötelező darab. Aki nem látta azért, aki meg igen az nézze meg még egyszer James Gandolfini emlékére. RIP.
[The Sopranos] Alabama 3 - Woke Up This Morning - lyrics - YouTube
Nem tudom volt-e már említve, de aki esetleg nem ismerné:
Eastbound & Down (TV Series 2009– ) - IMDb
Az epizódok előrehaladtával nekem egyre inkább kezd az egyik kedvenc sorozatommá válni.
És amit még nagyon várok az a Breaking Bad spinoff-ja: Better Call Saul
The Blacklist is ígéretesen indul. Egyelőre csak a spoilert néztem meg, de az megér egy próbát szvsz.