Mitől lesz minőségi egy sorozat?
Én pont az ilyen faék egyszerűségű sorozatokat szeretem ( Arrow, Revolution,Falling Skies, Strike Back,Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. ). Ezek kapcsolnak ki igazán.
House of Cards nagyon jó, Spacey pedig király!
A S.H.I.E.L.D.-et én is elkezdtem nézni, de nem bírtam tovább 7 résznél. Túl sokat vártam tőle és így nem tudom élvezni egyszerűen...
Homeland utolsó rész lesz vasárnap, a harmadik évadé. Ahhoz képest amennyire lagymatagan kezdődött, a közepétől újra fenomenális, ami meg a mostani rész végén történt...
Szóval várós nagyon a szezonfinálé...
Az Utopia sokak számára elvont, de roppant elgondolkodtató dolgokat boncolgat ,rendkívűl aprólékos,kidolgozott keretek között.A HOC meg egyszerűen zseniális.Nem tudok egyetlen negatív dolgot sem mondani rá a sorozatra.Ha megnézted őket akkor írj, kiváncsi vagyok a véleményedre :)
Mostanában kezdtem el nézni a Munkaügyeket, amint megtudtam kik az írói: Litkai Gergely. Kovács András Péter, Hadházi László. Nagyon durva sorozat, borulni lehet tőle néha. Ironikusan paródikus, de néha maga a valóság.
Mostanában kezdtem el nézni a Munkaügyeket, amint megtudtam kik az írói: Litkai Gergely. Kovács András Péter, Hadházi László. Nagyon durva sorozat, borulni lehet tőle néha. Ironikusan paródikus, de néha maga a valóság.
Kiválóan válogatták össze a szereplőket, iszonyat jól adja a hülyét mindegyik.:)
Kicsit szkeptikusan fogtam bele, mert az utóbbi sztársorozatok csalódást okoztak( game of thrones, boardwalk empire..)
DE ez basszus nagyon király:
Breaking Bad (TV Series 2008–2013) - IMDb
Hostages (TV Series 2013– ) - IMDb
Nem teljesen értem, hogy miért pontozták ennyire le, szvsz elég jó kis sorozat.