knowthisgame
Válasz Slynzor kommentjére
2013. dec. 4. 23:50
Mostanában senki nem említette az Arrow-t. Vannak benne totálisan idegesítő dolgok, de ha ezeken nem akad fent az ember, akkor alapból sztem jó kis sorozat.
Aki minőségi sorozatokhoz van szokva, az falnak megy az Arrow-tól.A pilot után adtam neki egy esélyt énis, de a 3.rész utána kaszálva lett.
Slynzor
Válasz knowthisgame kommentjére
2013. dec. 5. 0:48
Aki minőségi sorozatokhoz van szokva, az falnak megy az Arrow-tól.A pilot után adtam neki egy esélyt énis, de a 3.rész utána kaszálva lett.
Mint írtam is, tényleg vannak benne idegesítő dolgok, de ha ezen nem akad fent vki, akkor sztem korrekt sorozat. Viszont ha mindig feltesszük a "na és ezt hogy?" meg "na és ezt miért/miért nem?" kérdéseket, akkor aláírom, hogy le lehet rúgni a monitort. :D
knowthisgame
2013. dec. 5. 2:05
Mint írtam is, tényleg vannak benne idegesítő dolgok, de ha ezen nem akad fent vki, akkor sztem korrekt sorozat. Viszont ha mindig feltesszük a "na és ezt hogy?" meg "na és ezt miért/miért nem?" kérdéseket, akkor aláírom, hogy le lehet rúgni a monitort. :D
én az ilyen sorozatoknak nem adom meg ezt a lehetőséget, hamar kaszálom őket :D
Slynzor
2013. dec. 9. 14:38
The Blacklist is ígéretesen indul. Egyelőre csak a spoilert néztem meg, de az megér egy próbát szvsz.
Javítom magamat, egyrészt nyilván nem a spoilert néztem meg, hanem a pilotot :D. Másrészt pedig nálam a The Blacklist lett 2013 n1-ja. Érdemes megnézni, szedjétek!
Thorles
Válasz titcar kommentjére
2013. dec. 9. 18:15
Én meg a mentalistát kezdtem el megint nézni, már el is felejtettem, hogy anno miért hagytam abba..
knowthisgame
2013. dec. 9. 20:20
Javítom magamat, egyrészt nyilván nem a spoilert néztem meg, hanem a pilotot :D. Másrészt pedig nálam a The Blacklist lett 2013 n1-ja. Érdemes megnézni, szedjétek!
Az Utopia-t illetve a House of Cards-ot nézted? Ha nem akkor szedjed le őket és egyből nem a Blacklist lesz az n1 ;)
Slynzor
2013. dec. 9. 21:52
Az Utopia-t illetve a House of Cards-ot nézted? Ha nem akkor szedjed le őket és egyből nem a Blacklist lesz az n1 ;)
Hallottam már róluk, de nem néztem még meg őket. Egy esélyt adni fogok mindkettőnek, ty :)
knowthisgame
2013. dec. 10. 6:31
Hallottam már róluk, de nem néztem még meg őket. Egy esélyt adni fogok mindkettőnek, ty :)
Az Utopia sokak számára elvont, de roppant elgondolkodtató dolgokat boncolgat ,rendkívűl aprólékos,kidolgozott keretek között.A HOC meg egyszerűen zseniális.Nem tudok egyetlen negatív dolgot sem mondani rá a sorozatra.Ha megnézted őket akkor írj, kiváncsi vagyok a véleményedre :)
Macko1
2013. dec. 10. 7:42
House of Cards nagyon jó, Spacey pedig király!
cursor 10
2013. dec. 10. 7:48
Mitől lesz minőségi egy sorozat?
Én pont az ilyen faék egyszerűségű sorozatokat szeretem ( Arrow, Revolution,Falling Skies, Strike Back,Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. ). Ezek kapcsolnak ki igazán.