nem vagyok nagy sorozatos, de mult heten fejeztem be a Breaking Bad-et, es tudtok ajanlani vmi jot?
amiket lattam, Dexter, Sopranos, Shields, Californication, Entourage, Prison Break
a sci-fi egyaltalan nem erdekel, es az sem ami a multban jatszodik
Koszi szepen mindenkinek a segitseget! Jo nehany megtetszett, uh nem fogok unatkozni! :)
Én főleg nyomozósokban utazom. Ezeket ajánlom: The Killing, Bron/Broen, The Fall, Broadchurch, Forbrydelsen, Top of the Lake, Mayday, Shetland. És elég jónak tűnik a vasárnap indult True detective is.
Kajálós: Man versus Food
Politikai: House of cards
Lóversenyes, szerencsejátékos, bűnözős: Luck
Régi nagy klasszikusok, ha még nem voltak meg: Twin Peaks, 24
Black Sails (TV Series 2014– ) - IMDb
1 próbát mindenképp megér.
kajálos varosnezos doku akkor csakis: http://www.port.hu/anthony_bourdain_-_fenntartasok_nelkul_anthony_bourdain:_no_reservations/pls/w/films.film_page?i_film_id=79627
Mostanában kezdtem el nézni a Munkaügyeket, amint megtudtam kik az írói: Litkai Gergely. Kovács András Péter, Hadházi László. Nagyon durva sorozat, borulni lehet tőle néha. Ironikusan paródikus, de néha maga a valóság.
Dejó, hogy van ilyen topik is :) Pont keresgéltem milyen sorozatba kellene belefogni, fél évre visszamenőleg néztem vissza a hsz-eket de pl nem láttam a The Walking Dead -et megemlíteni. Most tarthat kb a 4 évad felénél, nekem pl nagyon bejött (zombi apokalipszis, maroknyi túlélők csapata a világ és egymás ellen), már alig várom, hogy teljes évad meglegyen.
Person of Interestet most nézem, lassan a végén járok, nem olyan rossz sorozat, meg lehet nézni, valamint a hasonló témával bűnözővel a bűnözők nyomában: White Collar. Hasonló téma mesterlövés szuperhekus a Justified -ban. Nekem tetszett az ügyvédes sorozat a Suits is. Broadwalk Empire is tetszett. Nagy kocka sorozat ami még nagyon ütött: The IT Crowd. South Park. Game of Thrones is nagyon jó.
Volt régen valami sorozoat hogy Heroes, haverjaim pl odáig meg vissza voltak érte én megnéztem 2 részt,szót nem értettem belőle, meg tele volt sületlenségekkel, abba is hagytam. Weedset is néztem egy darabig, de meguntam a drogos témát, meg h a hülye k.rva összefekszik mindenkivel. A Dexter első részéig jutottam, valahogy nem jött át, abba is hagytam. Sopranost is erőltettem 7-8 részig ,de számomra nagyon unalmas volt, semmi extra nem történt benne nem kötött le. House of cardsról is mondták haverjaim, hogy politikai jellegű, ezt én alapból kizárom :D
Mindenesetre vannak érdekes felvetések, valószínűleg szemezgetni fogok és megnézek néhányat az itt említett sorozatokból. GL HF :)
de pl nem láttam a The Walking Dead -et megemlíteni. Most tarthat kb a 4 évad felénél, nekem pl nagyon bejött (zombi apokalipszis, maroknyi túlélők csapata a világ és egymás ellen), már alig várom, hogy teljes évad meglegyen.