Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

Krono
Válasz Slynzor kommentjére
2014. jan. 7. 16:50

Friday Night Lights.

Harmadjára kezdem el nézni, de még mindig meghökkenek, hogy mennyire istenkirály :D

Argentína
Válasz titcar kommentjére
2014. jan. 14. 13:06

nem vagyok nagy sorozatos, de mult heten fejeztem be a Breaking Bad-et, es tudtok ajanlani vmi jot?

amiket lattam, Dexter, Sopranos, Shields, Californication, Entourage, Prison Break

a sci-fi egyaltalan nem erdekel, es az sem ami a multban jatszodik

TheHUNuT9s
Válasz Argentína kommentjére
2014. jan. 14. 13:14

nem vagyok nagy sorozatos, de mult heten fejeztem be a Breaking Bad-et, es tudtok ajanlani vmi jot?

amiket lattam, Dexter, Sopranos, Shields, Californication, Entourage, Prison Break

Weeds

Csoszogi33
2014. jan. 14. 13:16

elementary, banshee, the blacklist

zoltanh
2014. jan. 14. 14:25

The Wire, How to make it in America, Shameless, The Killing

Remiel
Válasz zoltanh kommentjére
2014. jan. 14. 14:37

Homeland, Hazudj ha tudsz és persze az Agymenők minden mennyiségben :D

nbzmgpkr
2014. jan. 14. 15:54

Én főleg nyomozósokban utazom. Ezeket ajánlom: The Killing, Bron/Broen, The Fall, Broadchurch, Forbrydelsen, Top of the Lake, Mayday, Shetland. És elég jónak tűnik a vasárnap indult True detective is.

Kajálós: Man versus Food

Politikai: House of cards

Lóversenyes, szerencsejátékos, bűnözős: Luck

Régi nagy klasszikusok, ha még nem voltak meg: Twin Peaks, 24

naggeri
Válasz titcar kommentjére
2014. jan. 14. 15:58

nem tudom szoktátok e nézni, de szerintem itt a helye, az egyik legnagyobb amit valaha láttam:
Barátok közt
van egy legújabb ami nagyon ütős lesz, ma lesz a 3. része:
Való Világ

Krono
2014. jan. 14. 16:20

Úgy tudom érdekel a sport, szóval egyértelműen a Friday Night Lights-ot ajánlanám (habár nem a focin van a hangsúly, hanem a karaktereken, és a drámán). Stephen King szerint a valaha volt legjobb dráma sorozat.

knowthisgame
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2014. jan. 14. 17:17

Én főleg nyomozósokban utazom. Ezeket ajánlom: The Killing, Bron/Broen, The Fall, Broadchurch, Forbrydelsen, Top of the Lake, Mayday, Shetland. És elég jónak tűnik a vasárnap indult True detective is.

Kajálós: Man versus Food

Politikai: House of cards

Lóversenyes, szerencsejátékos, bűnözős: Luck

Régi nagy klasszikusok, ha még nem voltak meg: Twin Peaks, 24

Bron/Broen kötelező az átívelős krimiket szeretőknek :) 8/10 simán van , Broadchurch 7/10.
A House of Cards meg a legjobb tavalyi újonc sorozat volt szerintem , 9/10 simán kijár neki.

Élő ügyfélszolgálat