Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Ti miként beszéltek a pókerről embertársainkkal?

lecso10
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 9:07

Szerintem a legjobb válasz ha erre rákérdeznek ha azt mondom, h interneten kártyázom. Innen két irányba szokott tovább menni a beszélgetés a beszélgető partner következő kérdésétől függően.
1. És szoktál nyerni is? (Itt vége a beszélgetésnek.)
2. Mit játszol? (Vele érdemes tovább folytatni a témát.)
Gyakorlatilag legutóbb egy fiatal ovónéninél minden esélyem azonnal elszállt a szórakozóhelyen egy úristen kiséretében ( lehet ez már együtt sok volt azzal, h foglalt is vagyok) amikor ez szóba került. :D
Viszont nyelvtanfolyamon pedig egy idősebb és nagyon intelligens doktornéni majdnem minden alkalommal érdeklődik kérdezősködik a témáról.
Szóval nem kell megpróbálni sem elfogadtatni ezt olyanokkal akik nem fogékonyak, mert ha sikerülne is végül úgyis csak egyszerű adócsalók lesztek a szemükben!

Krono
Válasz lecso10 kommentjére
2014. febr. 8. 9:11

( lehet ez már együtt sok volt azzal, h foglalt is vagyok)

Erre nekem is csak annyi a reakcióm, hogy úristen... :D

Nero23
Válasz Krono kommentjére
2014. febr. 8. 9:27

Ugyan, a nők szeretnek a tiltott gyümölccsel henteregni, mert az "izgi" meg "tök szupi" :)

dlotomi
Válasz Nero23 kommentjére
2014. febr. 8. 9:43

Ugyan, a nők szeretnek a tiltott gyümölccsel henteregni, mert az "izgi" meg "tök szupi" :)

LOL kerdes neked eleg e egy ilyen no :)

tok szupi... allin...

mondjuk gondolom neki nem magyarzod el a lenyget....

Nero23
Válasz dlotomi kommentjére
2014. febr. 8. 9:52

LOL kerdes neked eleg e egy ilyen no :)

tok szupi... allin...

mondjuk gondolom neki nem magyarzod el a lenyget....

Ki beszélt itt rólam? Komolyan hihetetlen, hogy minden személyeskedésbe megy itt át. Sok fogyatékos....

lecso10
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 9:55

Az is hozzátartozik a történethez, h a legelején már eleve lehet nem a legjobb képet sikerült kialakítanom magamról azzal a mondattal, hogy " Szia, te vagy az élő példa arra a mondásra, h amelyik csajnak nagyon jó segge van, annak általában nincs melle!" :D Beszélgetni csak ezután kezdtünk.

Macko1
Válasz lecso10 kommentjére
2014. febr. 8. 10:05

Blöffölök.

úgybizony
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 10:07

már hosszú évek óta űzök sportot a társkeresésből,amolyan fétis ez nekem... betegség.

itt jegyezném meg,hogy én lesz@rom ki mit gondol erről,nem fogok ezért mást mondani,mint ami van,bár egy ideig az volt a bevett duma,hogy portázok Óbudán....

idéznék a hölgyek reakcióiból néhányat:

és te mit dolgozol?
-pókerezek,nekem ez a munkám ebből van kenyérre.
hűűű akkor komoly kocsid van mi? :O

és te mivel foglalkozol?
-pókerezek....
jajj neee az öcsém is gépezett évekig,tönkretette az egész családját a szüleimet és magát is. bocs de ez ultragáz!!!...

és te mivel foglalkozol?
-pókerezek online...
jajjj de jóóóóó akkor tutter jóban leszel anyámmal,mert ő is megszállott pasziánszos...

és te mit dolgozol?
-pókerből élek...
............................................................................................... (Brigi81 elhagyta a chat szobát)

Koszka9999
Válasz dlotomi kommentjére
2014. febr. 8. 10:11

es amikor novel ismerkedtek meg? egy ismertlen, idegen novel? amikor eloszor elojon, hogy neked milyen reszet kepezi a poker az eletednek akkor O hogy reagal? illetve kinek mik az elmenyei? ha pozitiv az is erdekel ugy ahogy ha esetleg valamelyik nonek fentartasai voltak.... te hogy elted ezt meg, ha egy laikust akartal belevonni a szamodra fontos hetkoznapi pokereletedbe? koszi a valaszokat

Általában tök pozitív, de volt egy negatívabb is. Szórakozóhelyen ismerkedés közben kérdezte a leányzó hogy mivel foglalkozok, majd amikor meghallotta a poker szót, szó nélkül lerakta az pohárját, rámnézett és a következőt mondta: "Apum minimum 2 ház árát bukta el, nekem ez nem megy."

Megfordult és otthagyott (Pedig tök jól álltam...)

crazy3317
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 11:43

kockázatelemzéssel és valószínűségszámítással foglalkozom internetes cégeknél, szabadúszóként.

Élő ügyfélszolgálat