Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Ti miként beszéltek a pókerről embertársainkkal?

BelaKecske
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 15:45

A nőknek sosem mondom meg elsőre, hogy mit dolgozok, amíg nem látják a testem, simán elhiszik, hogy chippendale fiú vagyok.
Anyámék még bíznak benne, hogy lesz majd normális állásom.

De igazából csajok esetében inkább pozitív tapasztalataim vannak nekem is.

Koszka9999
Válasz BennyGothiv kommentjére
2014. febr. 8. 16:07

Engem itt már jobban érdekelne apu száma:D

haha, nem volt esélyem megszerezni :(

Első gondolatom az volt (persze csak magamban) hogy ilyen emberekből (is) élünk mint apud. /Ez lehet erős volt, de true/

balu999
Válasz Zsipali kommentjére
2014. febr. 8. 16:48

Nem szoktam beszélgetni emberekkel

CSak UFO-kkal? :)

Englandfan
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 17:10

Nekem egy kifejezetten érdeklődő exfocicsapattársammal volt erről egy hosszabb beszélgetésem,már azt hittem hogy kialakul valami értelmes párbeszéd lassan mert egész normálisnak számító kérdéseket tett fel...aztán jött a következő két egymást követő kérdés:
Ő: -És mennyit nyertél pl múlt hónapban?
Én: -Kb úgy XYZ $-t.
Ő: -Úúú hát az tök jó... és mennyit buktál??

kertitorp
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. febr. 8. 17:22

"Első gondolatom az volt (persze csak magamban) hogy ilyen emberekből (is) élünk mint apud. /Ez lehet erős volt, de true."

Ez másoknak kicsit durva lehet, de attól még igaz.

dan9304
Válasz misirulez kommentjére
2014. febr. 8. 17:29

[video=youtube;pxC9EiDbRhE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pxC9EiDbRhE[/video]

én a szereplőválasztást nem értem:
miért Kid Rock magyarázza el a bkv-s diszpécsernek, hogy mi fán terem a poker? :D

VJones
Válasz Englandfan kommentjére
2014. febr. 8. 17:46

Nekem egy kifejezetten érdeklődő exfocicsapattársammal volt erről egy hosszabb beszélgetésem,már azt hittem hogy kialakul valami értelmes párbeszéd lassan mert egész normálisnak számító kérdéseket tett fel...aztán jött a következő két egymást követő kérdés:
Ő: -És mennyit nyertél pl múlt hónapban?
Én: -Kb úgy XYZ $-t.
Ő: -Úúú hát az tök jó... és mennyit buktál??

És az ilyen és ehhez hasonlók jutnak el sokszor oda, hogy milliókat tegyenek zsebre, mert ügyesen szaladgálnak a pályán... Mi hülyék meg a pókerasztalnál görnyedünk pár K dodóért :D

Kamanduk
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 17:48

Ha csajozni akartok, javaslom a "bankroll-manager vagyok" választ. Két olyan szót is tartalmaz, ami rögtön kívánatossá tehet.

jak1
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 18:24

A legtöbbször talán attól is függ a reakció, hogy milyen kép alakul ki rólunk a kisugárzásunk, beszédünk, öltözködésünk (stb.) alapján. Amennyiben érződik rajtunk a sikeresség, akkor általában érdeklődő tipusú beszélgetés alakul ki, ha pedig egy igénytelenebb személyiségről beszélünk, akkor nyilván az első visszajelzések is kétkedőek lesznek.

Nekem még soha nem volt olyan, hogy lenézően álltak volna hozzám a póker miatt. (jó mondjuk én kbasztt jóképű vagyok) :)

Palesz76
Válasz Zsipali kommentjére
2014. febr. 8. 18:58

Nem szoktam beszélgetni emberekkel

Még Britney-ről sem?

Élő ügyfélszolgálat