Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Ti miként beszéltek a pókerről embertársainkkal?

d-_-b
Válasz jak1 kommentjére
2014. febr. 8. 19:10

A legtöbbször talán attól is függ a reakció, hogy milyen kép alakul ki rólunk a kisugárzásunk, beszédünk, öltözködésünk (stb.) alapján. Amennyiben érződik rajtunk a sikeresség, akkor általában érdeklődő tipusú beszélgetés alakul ki, ha pedig egy igénytelenebb személyiségről beszélünk, akkor nyilván az első visszajelzések is kétkedőek lesznek. Nekem még soha nem volt olyan, hogy lenézően álltak volna hozzám a póker miatt. (jó mondjuk én kbasztt jóképű vagyok) :)
Lagzira nem épp a legtrógerebb énemet hozom, és pont egy olyan akarja elmagyarázni a dolgokat, aki a szakmunkásballagó öltözetében feszít! lol

641stone
Válasz kertitorp kommentjére
2014. febr. 8. 19:11

Ha úgy érzed úgy se értik meg, ne is próbálkozz a megértetéssel, sőt meg se említsd mit csinálsz.

Ezt úgy mondják, hogy Business Analyst. :)

kisgatyas
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 19:30

Random dude: Mivel foglalkozol?
Én: short-term high-risk investment analyst vagyok.
Random dude: uhm, aha, oké...

BennyGothiv
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 19:41

Lagzira nem épp a legtrógerebb énemet hozom, és pont egy olyan akarja elmagyarázni a dolgokat, aki a szakmunkásballagó öltözetében feszít! lol

De ő keményen megdolgozik a munkáért! TÉ viszont felelőtlenül pusholgatod xy heti/havi bérét,szóval vagy ő csinálja szarul, vagy te vagy világ szerencsése,akin majd csattan az igazság ostora.Random embernek vajon melyik válasz lesz a szimpibb?

d-_-b
Válasz BennyGothiv kommentjére
2014. febr. 8. 19:55

De ő keményen megdolgozik a munkáért!

A pénzéért, nem a munkáért. Szvsz én is keményen odateszem magam a $$okért. Ha szerinted felelőtlenül tologatom a pénzt, akkor annyi, legyen neked igazad :D

BennyGothiv
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 21:58

A pénzéért, nem a munkáért. Szvsz én is keményen odateszem magam a $$okért. Ha szerinted felelőtlenül tologatom a pénzt, akkor annyi, legyen neked igazad :D

Bocs azt hiszem nem ment át a szarkazmus.Relax, no offense.Úgy értettem én is kedvelem,amikor hasonló szavakat hallok napról napra éhbérért dolgozó emberektől(és mivel nem marad semmi,kb a munkáért dolgoznak...).

d-_-b
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 8. 22:23

:) Nem vágtam le
Ilyen ez. Voltak, vannak, lesznek ilyen figurák a sakktáblán.

Tir-X
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 10. 12:13

[video=youtube;_hKspgG8sxE]http://www.youtube.com/watch?v=_hKspgG8sxE[/video]

d-_-b
Válasz d-_-b kommentjére
2014. márc. 20. 5:54

"Hát nem tudod, hogy a ház mindíg nyer?"

Élő ügyfélszolgálat