A legtöbbször talán attól is függ a reakció, hogy milyen kép alakul ki rólunk a kisugárzásunk, beszédünk, öltözködésünk (stb.) alapján. Amennyiben érződik rajtunk a sikeresség, akkor általában érdeklődő tipusú beszélgetés alakul ki, ha pedig egy igénytelenebb személyiségről beszélünk, akkor nyilván az első visszajelzések is kétkedőek lesznek. Nekem még soha nem volt olyan, hogy lenézően álltak volna hozzám a póker miatt. (jó mondjuk én kbasztt jóképű vagyok) :)Lagzira nem épp a legtrógerebb énemet hozom, és pont egy olyan akarja elmagyarázni a dolgokat, aki a szakmunkásballagó öltözetében feszít! lol
Ha úgy érzed úgy se értik meg, ne is próbálkozz a megértetéssel, sőt meg se említsd mit csinálsz.
Random dude: Mivel foglalkozol?
Én: short-term high-risk investment analyst vagyok.
Random dude: uhm, aha, oké...
Lagzira nem épp a legtrógerebb énemet hozom, és pont egy olyan akarja elmagyarázni a dolgokat, aki a szakmunkásballagó öltözetében feszít! lol
De ő keményen megdolgozik a munkáért!
A pénzéért, nem a munkáért. Szvsz én is keményen odateszem magam a $$okért. Ha szerinted felelőtlenül tologatom a pénzt, akkor annyi, legyen neked igazad :D
:) Nem vágtam le
Ilyen ez. Voltak, vannak, lesznek ilyen figurák a sakktáblán.
[video=youtube;_hKspgG8sxE]http://www.youtube.com/watch?v=_hKspgG8sxE[/video]
"Hát nem tudod, hogy a ház mindíg nyer?"