Hogyan működnek ezek a meghívós torrent oldalak? A jelszó csak a kereséshez és a .torrent file letöltéséhez kell, ugye, ha nem vagyok belépve attól még a kliens elvileg futhat nem? Ha nekem csak egy file kellene és valaki átküldi nekem a hozzá tartozó .torrent-et akkor nekem nem kell tagnak lennem, igaz?
Ha megadod a skype címed, tudok küldeni torrenteket, ha megmondod mik kellenének.
Ezzel tényleg óvatosan, mert kivághatnak érte.
Megjegyzem szabálytalanságért a meghívót is törlik, esetleg a meghívottjaival együtt, így ésszel hívogatnék ismeretleneket.
Megjegyzem szabálytalanságért a meghívót is törlik, esetleg a meghívottjaival együtt, így ésszel hívogatnék ismeretleneket.
Azért a meghívottnak elég csúnya dolgokat kell csinálni. Nem hiszem, hogy vannak itt ilyen elvetemült emberek, akik így hálálnának meg egy meghívót.
Sziasztok,valaki tudna nekem segiteni Ncore meghívóval,nagyon szépen megköszönném,cserébe tudok adni Pretorians meghívót!!
Üdv
A meghívó küldés jelenleg csak támogatói státusszal rendelkezők számára érhető el.
Sziasztok,valaki tudna nekem segiteni Ncore meghívóval,nagyon szépen megköszönném,cserébe tudok adni Pretorians meghívót!!
Üdv
meghívó jelenleg 1500 ft-ba kerül, keress valakit akinek van ncoreja ő tud venni neked