Póker Fórum Archívum > Minden más > Torrent meghívó kérése

forzadani3
Válasz reirreT kommentjére
2011. jún. 3. 0:22

Hogyan működnek ezek a meghívós torrent oldalak? A jelszó csak a kereséshez és a .torrent file letöltéséhez kell, ugye, ha nem vagyok belépve attól még a kliens elvileg futhat nem? Ha nekem csak egy file kellene és valaki átküldi nekem a hozzá tartozó .torrent-et akkor nekem nem kell tagnak lennem, igaz?

Ha megadod a skype címed, tudok küldeni torrenteket, ha megmondod mik kellenének.

knops
Válasz forzadani3 kommentjére
2011. jún. 3. 8:24

Ha megadod a skype címed, tudok küldeni torrenteket, ha megmondod mik kellenének.

Ezzel tényleg óvatosan, mert kivághatnak érte.

forzadani3
Válasz knops kommentjére
2011. jún. 3. 9:20

Ezzel tényleg óvatosan, mert kivághatnak érte.

Pár darabért nem szólnak még szerencsére. Amúgy amik fent vannak a legtöbb oldalon azokat google-be meg lehet találni.

Kreta
2011. jún. 3. 9:36

Megjegyzem szabálytalanságért a meghívót is törlik, esetleg a meghívottjaival együtt, így ésszel hívogatnék ismeretleneket.

forzadani3
Válasz Kreta kommentjére
2011. jún. 3. 9:46

Megjegyzem szabálytalanságért a meghívót is törlik, esetleg a meghívottjaival együtt, így ésszel hívogatnék ismeretleneket.

Azért a meghívottnak elég csúnya dolgokat kell csinálni. Nem hiszem, hogy vannak itt ilyen elvetemült emberek, akik így hálálnának meg egy meghívót.

knops
2011. jún. 3. 20:37

Azért a meghívottnak elég csúnya dolgokat kell csinálni. Nem hiszem, hogy vannak itt ilyen elvetemült emberek, akik így hálálnának meg egy meghívót.

Lehet nem is tud róla, hogy azért kivágják a meghívót is :)
Aztán elkezd a lassú netjével arányt csalni :D

branermajszter
Válasz knops kommentjére
2011. aug. 26. 0:30

Sziasztok,valaki tudna nekem segiteni Ncore meghívóval,nagyon szépen megköszönném,cserébe tudok adni Pretorians meghívót!!

Üdv

BaXee
Válasz branermajszter kommentjére
2011. aug. 26. 2:12

A meghívó küldés jelenleg csak támogatói státusszal rendelkezők számára érhető el.

sngland
Válasz branermajszter kommentjére
2011. aug. 26. 5:10

Sziasztok,valaki tudna nekem segiteni Ncore meghívóval,nagyon szépen megköszönném,cserébe tudok adni Pretorians meghívót!!

Üdv

meghívó jelenleg 1500 ft-ba kerül, keress valakit akinek van ncoreja ő tud venni neked

BaXee
Válasz sngland kommentjére
2011. aug. 28. 23:36

meghívó jelenleg 1500 ft-ba kerül, keress valakit akinek van ncoreja ő tud venni neked

Ha poénnak szántad akkor szerintem ezt megtarthattad volna magadnak, ha viszont nem vicc akkor valamit nagyon nem jól tudsz...

Élő ügyfélszolgálat