Ne kérj illetve kínálj meghívót, sem a fórumon, sem máshol, Hexagon-ra és az nCore-ra!
• Tilos a meghívó árusítása, cserélgetése, valamint az ezekre tett bármiféle kísérlet (külső oldalakon is!).
• A felhasználói fiók megosztható, azonban kérdés nélkül törlünk minden olyan account-ot, amelyek sértik bármilyen törlésre vonatkozó szabálypontunkat, nem vizsgáljuk, hogy ki követte el a szabálytalanságot.
Ha poénnak szántad akkor szerintem ezt megtarthattad volna magadnak, ha viszont nem vicc akkor valamit nagyon nem jól tudsz...
Ha poénnak szántad akkor szerintem ezt megtarthattad volna magadnak, ha viszont nem vicc akkor valamit nagyon nem jól tudsz...
szoval valamit nagyon jol tud a srac
Sziasztok.
Ncore-ra tudna vki egy meghívót küldeni...
Sziasztok!
Én is csatlakozom azok népes táborához, akik birtokolni szeretnének egy saját Ncore accountot. Mivel tudom, hogy a meghívó nem a fán terem, így nem ingyen kérem, ofkorz. Szóval, ha van valakinek fölös meghívója és tudná nélkülözni pár dollár ellenében, kérem jelezze.
Sziasztok!
Ncore-ra tudna valaki egy meghívót küldeni?
A meghívó küldés jelenleg csak támogatói státusszal rendelkezők számára érhető el.
Amit a támogatásért cserébe fel tudunk ajánlani:
1500 Ft - 1 hó
500 pont
Meghívó limit törlése
Reklámmentes oldal (opcionális)
A neved mellett: (L)
Tényleg pénzbe kerül a meghívó, ha így nézzük.
Bitzone-ra tudok meghívott akit érdekel persze egykis ellen érték fejébe:)