Póker Fórum Archívum > Minden más > Újabb csaló - Nike (PA), Nikite (FTP), Nikité (PS)

lecso10
Válasz CantusPutnok kommentjére
2015. ápr. 27. 17:40

Cseszettül unalmas már ez a dfecco-téma itt. Admin lezárhatná már ezt a topicot, vagy moderálhatná a nem ideillő hsz-eket, mert az, ami itt a legutóbbi írásoknál megy, annak semmi köze a topic címéhez.

Amíg nem utalja vissza a 35$-om, addig én örülök neki ha időnként fel fel bukkan ez a topic, és többen látják a nickjeit a csalónak.
Fecó pedig nem véletlenül lett gyanús sokaknak, még itt nem említettem, de én is kaptam tőle olyan üzeneteket, amelyekben a csalót (vagy saját magát) védte akkor, amikor már rég vissza kellett volna utalja a kölcsönt a sokadik általa megígért határidő után. Mivel ez nekem sem történt meg azóta sem, így már fecó több mint gyanús nekem is.

csiga19794
Válasz lecso10 kommentjére
2015. ápr. 27. 17:50

Ha te mondod.....cantusputnok....

andada
2015. ápr. 27. 17:50

Én elhiszem, hogy fáj az a 35$, de értsd már meg, hogy tényleg nem Fecó húzott le téged, itt meg egyesek olyan lejárató kampányt folytatnak, mintha anyagyilkos lenne, mindezt úgy, hogy reagálni se tud rá. (bár amilyen stílusban tette sokszor, lehet jobb is) Úgyh ha ennyi szabadidőtök van, hogy ide tudtok képeket feltöltögetni, meg röhögcsélni rajta, akkor inkább arra fordítsátok,hogy azt az arcot kerítsétek elő, aki valóban lehúzott titeket...

Wildcatfish
2015. ápr. 27. 18:03

Ebbe igaza van andada -nak hogy Fecó nem tud reagálni.

rubben
Válasz andada kommentjére
2015. ápr. 27. 18:04

Én elhiszem, hogy fáj az a 35$, de értsd már meg, hogy tényleg nem Fecó húzott le téged, itt meg egyesek olyan lejárató kampányt folytatnak, mintha anyagyilkos lenne, mindezt úgy, hogy reagálni se tud rá. (bár amilyen stílusban tette sokszor, lehet jobb is) Úgyh ha ennyi szabadidőtök van, hogy ide tudtok képeket feltöltögetni, meg röhögcsélni rajta, akkor inkább arra fordítsátok,hogy azt az arcot kerítsétek elő, aki valóban lehúzott titeket...

Olvass vissza,már Fecó emberei keresik xD

lecso10
Válasz rubben kommentjére
2015. máj. 27. 11:19

Hi
Barátunk 26.-ára igérte az utalást, bár azt nem írta oda,hogy melyik hónapra gondolt. Ezért kérdezem most is, hogy tegnap utalt esetleg valakinek?
:)

lecso10
2015. júl. 26. 14:49

Hi
26.-a van, utalt vissza ma valakinek esetleg?
:)

Élő ügyfélszolgálat